به گزارش روابط عمومی دانشگاه چاپ پیام ریاست دانشگاه در روزنامه اطلاعات به مناسبت برگزاری سمینار جامع کشوری مدیریت مصدومین ترومایی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۵ |

دکتر حاجی میراسماعیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت :اولین سمینار جامع کشوری مدیریت مصدومین ترومایی 18 مرداد در مرکز همایش های بین المللی رازی این دانشگاه برگزار می گردد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران دکتر حاجی میراسماعیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: این سمینارتوسط گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز تحقیقات تروما و با همکاری سازمان اورژانس کشور، سازمان هلال احمر و انجمن های علمی برگزار می گردد.
وی ادامه داد : دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان یکی از دانشگاه های اصلی جهت درمان مصدومین ترومایی محسوب می‌شود ، لذا هدف اصلی از برگزاری این سمینار کشوری ، ارتقاء سطح دانش و مهارت پزشکان ،پرستاران و سایر افراد شرکت کننده و کمک به درمان صحیح مصدومین ترومایی است. همچنین در این سمینار ، اصول کلی برخورد و کنترل مصدومین ترومایی مطرح می شود که امیدواریم از تمامی ظرفیت شرکت در سمینار بتوانیم نهایت استفاده را ببریم.
دکتر حاجی میر اسماعیل‌ در ادامه افزود : در این سمینار سه روزه 9 پانل برگزار می‌شود که شامل جراحی عمومی ، اقدامات حمایتی پیشرفته ، اورژانس پیش بیمارستانی ، پروسیجرهای تروما ، مراقبت های بحرانی ، جراحی اعصاب ، مراقبت های ارتوپدی ، تروما در گروه خاص ، پزشکی قانونی و اخلاق پزشکی می باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان داشت : در پانل افتتاحیه ، افرادی که در زمینه طب اورژانس و برخورد صحیح با مصدومین دارای تجارب و اندوخته های علمی فراوانی هستند ، سخنرانی می نمایند که از آن جمله می‌توان به حضورآقایان دکتر ملک زاده‌، خاتمی‌، رییس‌زاده‌، کولیوند‌، ظفر قندی ، ضیایی و سوری و لنکرانی اشاره کرد.
گفتنی است این سمینار دارای امتیاز باز‌آموزی برای افراد شرکت کننده می باشد ودر حاشیه این سمینار همچنین غرفه هایی جهت ارایه تجهیزات و خدمات به مصدومین ترومایی برپا می شود.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 182 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر