به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی جلسه مدیران گروههای آموزشی با حضور سرپرست دانشگاه برگزار گردید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۵ |
جلسه مدیران گروه های علوم پایه و بالینی دانشکده پزشکی روزسه شنبه مورخ 96/7/25 با حضور دکتر ناصری پور ریاست دانشگاه – دکتر سلطانی ، معاون آموزشی دانشگاه – دکتر موسوی ، معاونت اجتماعی دانشگاه ، هیئت رئیسه دانشکده و مدیران گروههای آموزشی دردانشکده پزشکی برگزار گردید .
در ابتدا ریاست دانشگاه ضمن خیر مقدم به حضار ابراز امیدواری کرد تا بتوان در سایه همکاری کلیه اعضاء جایگاه دانشگاه را بیش از پیش اعتلاء دهیم .
دکتر ناصری پور در ادامه سیاستهای کلی و خط مشی اساسی دانشگاه را رفتن به سمت دانشگاههای نسل سوم دانست و همچنین تاکید بر خلق ثروت . ایشات همچنین یادآور شد که در گذشته هم سیاست دانشکده پزشکی بر همین اساس بوده که انشاالله با همسو عمل کردن دانشگاه بر این اساس شاهد دستیابی سریعتر به نتیجه باشیم . وی افزود که تمام سعی و تلاش خود را در این مسیر انجام خواهد داد.
دکتر ناصری پور در خصوص آموزش گفت : بحث تقویت مدیریت را در تمامی جوانب آموزشی (هیئت علمی – پرسنل ) دراولویت قرار دادیم همچنین تاکید کرد با همکاری گروه پزشکی اجتماعی در دوقسمت آموزش و پژوهش میتوان سریعتر به این هدف رسید .
ایشان درخصوص مدیریت خاطر نشان کرد ، مدیری موفق است که نسل بعدی را قویتر تربیت کند و اگر اینگونه عمل شود شاهد مدیران کارآمدی د رعرصه های مختلف خواهیم بود .
سرپرست دانشگاه با تاکید بر کاستن وابستگی به بودجه دولتی و کاهش هزینه ها افزود :قسمت بیشتر هزینه ها در مجموعه تحت پوشش دانشگاه از در آمد های خود مراکز تامین میشود و قسمت اندکی توسط بودجه دولتی تامین میشود .وی همچنین افزود درآمد زایی جز با مدیریت قوی و کاهش هزینه ها رخ نخواهد داد . البته وجود منابع کافی را نباید نادیده گرفت که این ظرفیت ها نیز باید از آموزش – پژوهش و درمان گرفته شود و در این خصوص نیاز به همکاریهای گروههای پایه و بالینی داریم .
وی  همچنین از جذب دانشجویان بین الملل نیز به عنوان منابع درآمد دانشگاه اشاره کردو گفت : هرگروهی که بیشترین جذب را داشته باشد میتوان 50 % درآمد جذب شده را به خود گروه اختصاص دهیم و این رقم در گروههای تخصصی و فوق تخصص 70 % خواهد بود .
دکتر ناصری پور همچنین به محور های مهمی نظیر خرید بهینه تجهیزات و شناسنامه دار کردن تجهیزات در مراکز – بحث پزشکی عمومی و راه اندازی هرچه سریعتر آن در مرکز فیروزآبادی – بودجه های پژوهشی و مشارکت اعضاء هیئت علمی در تامین این بودجه ها حتی به میزان اندک و ایجاد داشبرد مدیریتی به نحوی که کلیه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی قابل رسد توسط رئیس دانشگاه باشد و اینگونه هم تجمیع اطلاعات صورت گرفته و هم تک تک افراد میدانند که مورد نظارت هستند .
ایشان همچنین به احداث مرکز رشد و پارک فن آوری اشاره کرد و دانشگاه ایران را تنها دانشگاه علوم پزشکی دانست که مجوز راه اندازی پارک فناوری را دارد و از ساخت دانشکده پژوهش در آینده نزدیک خبر داد.
سرپرست دانشگاه یکی از منبع زودبازده در بحث درآمد زایی را هیئت امنایی کردن مراکز آموزشی و درمانی دانست و گفت تا پایان سال جاری کلیه مراکز آموزشی (در ابتدا) و درمانی به صورت هیئت امنایی اداره خواهند شد . ایشان همچنین بحث IT در Registration را یکی دیگر از منابع زودبازده دانست وبر آموزش مجازی و ایجاد شبکه های مجازی تاکید کرد .
وی همچنین متذکرشد، از پتانسیل موجود در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی باید استفاده شود تا شاهد بهبود کیفیت مدیریت در کلیه مراکز باشیم . سرپرست دانشگاه در ادامه افزود اخلاق پزشکی همچنان سرلوحه کارماست .
دکتر ناصری پور درپایان ابراز امیدواری کرد که آینده بهتری منتظر دانشگاه است و قرار است با همکاری هم بتوانیم در جهت ارتقای دانشگاه کوشش کنیم .
دکتر اصغری ، سرپرست دانشکده پزشکی نیز دکتر ناصری پور را پشتیبان جدی دانشکده پزشکی دانست زیرا از تمامی دغدغه ها ی دانشکده با خبر هستند .ایشان همچنین با بیان اینکه خط مشی دانشکده پزشکی تفاوت چندانی با گذشته نکرده است . آیتم های مهمی در این خصوص را یادآور شد : ارزشها- نوآوری – رویکرد تیمی – برنامه محوری – استقرار حاکمیت بالینی با حفظ کرامت انسانی – پژوهش های هدفمند و مشترک ( پایه – بالینی) بهبود کیفیت آموزش پزشکی عمومی – آموزش تخصصی و فوق تخصصی .
دکتر موسوی ، معاون اجتماعی دانشگاه نیز توضحیاتی درخصوص شرح وظایف این معاونت ارائه داد و گفت درخصوص کاهش ابتلا به برخی بیماریها و همچنین تروما بیشترین پتانسیل خود مردم هستند و باید فرهنگ سازی مناسب در این خصوص صورت پذیرد وی همچنین از اعضاء حاضر در جلسه خواست تا بنیادهای خیرین و مردمی که می شناسند به سمت پژوهش سوق دهند .
دکتر ناهید رحیم زاده ، معاون امور هیئت علمی درخصوص جذب اعضاء هیئت علمی تاکید کرد که با دقت بیشتری اینکار انجام شود و افراد باانگیزه بیشتر جذب شوند . وی همچنین خواست تا کارگاههای مورد نیاز اعضاء هیئت علمی جهت توانمندسازی ایشان در خود مرکز محل خدمت  برگزار گردد .
دکتر ضیایی ، معاون آموزش پزشکی عمومی نیز گزارش مفصلی از بازنگری برنامه درسی پزشکی عمومی و تغییرات دروس ارائه نمود .
دکتر افتخار ، معاون پژوهشی با بیان اینکه شیب پژوهش به سمت پیشرفت است ، گروههای شاخص در پژوهش را در علوم پایه و بالینی معرفی نمود و برنامه اصلی دانشکده برای ارتقای پژوهشی را تشریح کرد .
دکتر آل بویه مقایسه آزمون گواهینامه و دانشنامه سال 95 و96 را شرح داد و مطالب ارزنده ای در این خصوص ارانه نمود .
دکتر نشاسته ریز ، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع هم در خصوص نحوه هزینه کرد تنخواه توسط مدیران گروه نکات مهمی را بیان نمود .

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 318 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر