به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی آزمون صلاحیت بالینی روز پنجشنبه مورخ 96/8/11 برگزار گردید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۶ |
هشتمین دوره آزمون صلاحیت بالینی پایان کارورزی روز پنجشنبه مورخ 96/8/11 راس ساعت 8:30صبح بصورت هماهنگ و سراسری در دانشگاههای علوم پزشکی کشوربرگزار گردید .دکتر عباس غلامی ،رئیس مرکز آزمون دانشکده پزشکی ضمن تشکر از کلیه اعضای هیئت علمی ، کارشناسان واحد آموزش و سایر عوامل اجرایی که در برگزاری بهینه این آزمون در دانشکده پزشکی مشارکت داشتند زمان اعلام نتایج را تا پایان هفته جاری اعلام نمودند.
وی افزود دانشجویان عزیز میتوانند جهت پیگیری اعتراضات خود به واحد امتحانات دانشکده مراجعه نمایند .
اییشان درپایان خاطر نشان کرد ،نهمین دوره آزمون صلاحیت بالینی در بهمن ماه برگزار میگردد./

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 250 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر