به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی مراسم تقدیر از برگزیدگان دانشجویی المپیاد ومخترعین برتر کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار گردید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۰ |

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،مراسم تقدیر از دانشجویان برگزیده آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران  با حضور ریاست دانشگاه، معاونین آموزشی و پژوهشی دانشگاه، مدیران حوزه معاونین آموزشی و مسئولین دانشکده پزشکی در تاریخ 8 آبان 96 برگزار شد.

دراین جلسه که با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه ، دکتر ملکوتی معاون پژوهشی ، دکتر سلطانی معاون  آموزشی ، دکتر جامعی سرپرست کمیته مشاوران جوان دانشگاه ، سایر اساتید  و جمعی از دانشجویان  مورخ هشتم آبان ماه  در سالن شهید افتخاریان دانشکده پزشکی برگزار گردید.

در این جلسه به پرسش و پاسخ مابین دانشجویان و ریاست و مسئولین دانشگاه پیرامون مسائل مختلف دانشجویی صورت گرفت و نظرات و پیشنهادات دانشجویان به سمع و نظر مسئولان رسانده شد.همچنین نام گذاری کمیته مشاوران جوان دانشگاه با عنوان "مجد" توسط دکتر جامعی اعلام  و هدف از تشکیل این کمیته بهره جستن از نظرات دانشجویان توانمند و تعامل بیشتر بین دانشجویان و مسئولین آموزشی در جهت ارتقاء دانشگاه معرفی شد.

در این مراسم دکتر ناصری پور ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه عنوان کرد:

خیلی خوشحالم که در جمع اعضای هئیت علمی و دانشجویان نخبه حضور دارم و کسب افتخارات را به شما تبریک عرض کرده و امیدوارم کسب این امتیازات در راه رسیدن به اهداف دانشگاه موثر باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: دانشگاه باید مکانی برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی باشد تا بتوان با کمک دانشجویان نخبه  و استعدادهای درخشان در جهت رسیدن به جایگاه دانشگاههای نسل سوم و خلق ثروت گام برداشت.

وی افزود: ما در حوزه پژوهشی ، آموزشی  و دانشجویی تشکل های مختلفی در سطح دانشگاه داریم که از آن جمله می توان به کمیته مشاوران جوان ( کمیته مجد) اشاره کرد.

وی از دانشجویان به عنوان موتور محرکه اساتید یاد و اظهار کرد: امیداورم کسب افتخارات برای دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال های آتی تداوم داشته باشد.وی بر تامین بودجه های مربوط به پایان نامه  ها در اولویت کاری معاونت پژوهشی تاکید کرد.

دکتر ناصری پور ضمن اعلام  ایجاد بستر مناسب برای خلق توانمندی ها ،خواستار همکاری و تلاش مضاعف دانشکده ها و اساتید برای برطرف شدن نواقص موجود و ارتقا ء جایگاه دانشگاه در کشور شد.

در این جلسه ، اعضای هئیت علمی و دانشجویان پیشنهادات و نظرات خود را ارائه کردند که از مهمترین موضوعات مطرح شده می توان به حمایت بیشتر از حوزه پژوهش و پرورش پژوهشگر ، بهره گیری از پتانسیل دانشجویی ،افزایش تعداد کمیته های پژوهشی –دانشجویی ،افزایش ساعات کار آزمایشگاهها ، کتابخانه و مراکز تحقیقاتی و تحول در نحوه آموزش پزشکی اشاره کرد.

در پایان مراسم علاوه بر تقدیر از اعضاء هیات علمی دانشگاه که در حیطه های مختلف المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور با دبیرخانه استعدادهای درخشان همکاری کرده بودند ، از دانشجویان برگزیده تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران در نهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور و دانشجویان برگزیده هجدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور قدردانی بعمل آمد

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 191 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر