گفتگو با دکتر مهیار غفوری مدیر گروه رادیولوژی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۵ |

به نام خدا

امروز جهت آشنایی بیشتر با گروه رادیولوژی و مدیر محترم این گروه، دکتر مهیار غفوری، در خدمت شما عزیزان هستیم. ایشان متخصص رادیولوژی، دارای رتبه استادی، فلوشیپ MRI از کانادا، عضو هیئت بورد رادیولوژی و عضو هیئت مدیره انجمن رادیولوژی ایران هستند. لازم به ذکر است که دکتر غفوری دارای بیش از 30 مقاله در نشریات معتبر بین المللی و  5 کتاب چاپ شده هستند.

• تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در گروه شما در حال حاضر و در کلیه مقاطع (ارشد، دکترا، پزشکی عمومی، دستیار تخصصی و فوق تخصصی) به تفکیک چند نفر هستند؟
تعداد دستیاران این گروه 90 نفر هستند.
  • نقاط قوت و ضعف گروه خود را نسبت به سایر دانشگاههای علوم پزشکی مطرح کشور (از لحاظ سابقه، تجهیزات و امکانات، نوآوریها، اختراعات و...) توضیح دهید.
نقاط قوت اینکه، اعضاء هیئت علمی اکثراً جوان، پر انرژی، توانا و علاقه مند به آموزش هستند و درخصوص نقاط منفی می توان به تعداد کم اعضاء هیئت علمی و کمبود برخی تجهیزات در بیمارستان های آموزشی اشاره کرد .
  • اهداف و برنامه‌های گروه شما، در جهت حرکت به سمت دانشگاه‌های هزاره سوم، در 5 سال آینده، چیست؟
از جمله برنامه های گروه رادیولوژی، افزایش کیفیت خدمات تصویربرداری تشخیصی ارائه شده و همچنین انجام خدمات تصویربرداری تخصصی و فوق تخصصی است. همین طور، برقراری ارتباط نزدیک با سایر گروه های آموزشی و استفاده از روش های نوین آموزشی و آزمون
  • دستاوردهای مهم گروه آموزشی شما تاکنون چه بوده است؟
از مهترین دستاوردهای گروه رادیولوژی می توان به تربیت دستیاران رادیولوژی با کیفیت مطلوب و انجام طرح های پژوهشی و چاپ مقاله های منتج از این تحقیقات و همچنین ارتباط نزدیک و مؤثر با سایر گروه های آموزشی اشاره کرد.

• اگر فعالیت مشترکی با سایر گروههای آموزشی (با ارجحیت ارتباط علوم پایه و بالین) وجود دارد، توضیح داده و در غیر این صورت، در خصوص امکان برقراری این‌گونه فعالیتها و زمینه‌های موجود، شرح مختصری مبذول فرمائید.
بله البته. تاکنون جلسات علمی مشترک بسیاری با گروه های آموزشی بالینی برگزار گردیده مانند جلسات مشاوره و درخصوص گروه های پایه می توان به راندهای آموزشی گروه های پایه اشاره کرد.
  • درخصوص امکانات گروه در زمینه درآمدزایی، چه پتانسیل‌هایی وجود دارد و چه اقداماتی تا کنون انجام شده است؟
متاسفانه بخش تصویربرداری اکثر بیمارستان های آموزش دانشگاه به بخش خصوصی واگذار شده ولی در صورتی که خود اعضاء هیئت علمی متولی مدیریت بخش باشند می توان اقدامات مؤثری در زمینه درآمدزایی انجام داد.
  • در راستای ارتقاء وضعیت رفتار حرفه‌ای (Professionalism)، چه فعالیت‌هایی در گروه شما تا کنون صورت گرفته، در حال حاضر وضعیت به چه صورت است و چه برنامه‌هایی برای آینده دارید؟
این مسئله در گروه  از اهمیت زیادی برخوردار است و مکرراً با دستیاران و همکاران در این زمینه صحبت می شود و اگر موردی رعایت نشده باشد تذکر داده می شود.
  • لطفا افراد شاخص و پیشکسوت گروه (از لحاظ اخلاقی، علمی و...)، که در حال حاضر مشغول به کار بوده و یا باز نشسته شده‌اند، را نام برده، شرح مختصری از عملکرد و نکات برجسته ایشان را بیان نمایید.
آقای دکتر همایون هادی زاده که سالها مدیریت گروه رادیولوژی را برعهده داشتند و آقای دکتر صمیمی مدیر قبلی گروه که هر دو اسوه علم و اخلاق بوده و الگوی مناسبی برای دانشجویان می باشند.
  • لطفا یک پیام آموزشی برای عموم مخاطبان در حوزه مربوطه ارائه کنید.
باید عشق به آموزش گرفتن و آموزش دادن را در وجودمان شعله ور سازیم تا از هیچ مشکلی نهراسیم.

• پیام شما برای دانشجویانی که تازه وارد این رشته شده‌اند و یا قصد وارد شدن به این رشته را دارند، چیست؟
تمام تلاش خود را به کار گیرند تا در حد توان به بیماران خدمت کنند.
  • در پایان، اگر مطلب مهمی وجود دارد، که در سوالات به آن اشاره نشده است، در این قسمت بیان کنید:
در صورت تامین تعداد کافی اعضاء هیئت علمی و همچنین تجهیزات مناسب تصویربرداری و همچنین عدم واگذاری بخش های تصویربرداری به بخش خصوصی می توان به پیشرفت های قابل توجهی نائل شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 106 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر