به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی اولین مجمع عمومی انجمن علمی ،دانشجویی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲ |
اولین گردهمایی عمومی انجمن "پیشگیری ، سلامت و آموزش جمعیت " روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه 1397 در مرکز همایش های رازی برگزار شد .
ابتدای این همایش دکتر نیما همتی به عنوان یکی از پیشکسوتان IMSA به معرفی انجمن ساختار ، اهداف و ظرفیت های آن پرداختند . در پنل اساتید نیز دکتر طهرانی و دکتر لبافی نژاد ، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده پزشکی در مورد اهمیت وجود چنین انجمن هایی با هدف سلامت عمومی برای همه آحاد جامعه توضیحاتی ارائه کردند.
دکتر کوهپایه زاده ، معاون آموزش دانشگاه ، همچنین به نکاتی درخصوص اهمیت نقش پزشک در ارتقای سلامت جامعه اشاره کرد .
پس از سخنرانی اساتید ،کمیته های مختلف انجمن و اهداف و ساختار آن برای حضار شرح داده شد ودر پایان این بخش دکتر همتی و دکتر صیدیان به عنوان داور ، به بررسی و حل چالش های پیش رو پرداختند.
لازم بذکر است عضو گیری از شرکت کنندگان جهت فعالیت در بخش های مختلف این انجمن نیز در انتهای همایش برگزار شد .

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 117 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر