به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی جلسه مدیران گروههای آموزشی با تقدیر از دکتر محمدابراهیم خمسه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۹ |

در این نشست که روز سه شنبه 29 خرداد ماه با حضور ریاست و هیئت رئیسه دانشکده پزشکی و مدیران گروههای آموزشی دانشکده پزشکی برگزار شد ، از دکتر محمد ابراهیم خمسه ، به جهت تحقیقات و فعالیت ها ی ایشان در زمینه دیابت که سبب دریافت award بین المللی از طرف سازمان بهداشت جهانی حوزه مدیترانه شرقی شد قدردانی شد.
دکتر علی محمد اصغری ، رئیس دانشکده پزشکی، درخصوص راه اندازی اتاق پاک در مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری گفت :این بخش در سطح کشور بی نظیر بوده و امکانات زیادی دارد و از مدیران گروهها خواست از این مرکز بازدید داشته تا درصورت نیاز بتوانند استفاده بهینه از این بخش داشته باشند .(لازم به توضیح است اتاق پاک فضایی برای انجام فعالیتهای تحقیقاتی و تولید برخی محصولات مانندمحصولات دارویی است)
رئیس دانشکده پزشکی با تاکید بر اینکه مدیر عامل بیمارستانهای مبدا و مقصد باید در جریان کلیه نقل و انتقالات هیات علمی ها قرار بگیرند و موافقت داشته باشند افزود :کمیته نقل و انتقالات با حضور مدیران گروه و مدیرعاملان بیمارستانهای مبدا و مقصد باید دردانشکده پزشکی تشکیل شود .
درادامه این نشست دکتر اصغری از مدیران گروههای آموزشی خواست تا در اسرع وقت گزارش عملکرد دوسال اخیر خود را با توجه به شرح وظایف و برنامه هایی که درابتدای مدیریت خود اعلام کرده اند آماده و به دفتر ایشان ارسال نمایند .
وی همچنین درخصوص انتخابات مدیران گروه تصریح کرد ؛ با توجه به عملکرد پژوهشی و آموزشی گروه و همچنین نظرسنجی از فراگیران و بیمارستان ها، بازخورد به گروهها داده می شود و سپس فرآیند انتخابات مدیران گروهها انجام می شود .
ایشان درخصوص تعداد کم اینترن ها که مربوط به دوران انتزاع است خاطر نشان کرد . این امر نباید منجر به افزایش تعداد کشیکهای اینترن ها شود و برنامه کشیکها باید بر اساس کوریکولوم آموزشی باشد نه تعداد اینترن ها .
ریاست دانشکده پزشکی درمورد آنکال بودن برخی دستیاران دربعضی گروهها گفت : دستیاران نباید به بهانه های مختلف نظیر آنکال بودن و غیره کشیک را ترک کنند و کشیک دستیاران صرفا حضوری انجام میشود و از مدیران گروهها خواست تا این موضوع را دربخشها بررسی وپیگیری نمایند.
در ادامه بحث حضور دستیاران، دکتر اصغری اذعان داشت : حضور دستیاران در کلینیک های ویژه اجباری نیست و فقط در صورت تمایل شخصی دستیاران می توانند در این کلینیک ها شرکت نمایند.
دکتر بیداری ،معاون توسعه آموزش و همچنین دکتر آل بویه، معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی نیز به ترتیب در خصوص خودآگاهی و اهمیت آن و آزمون ارتقاءو گواهینامه و ارسال نمرات به موقع ،توضیحاتی ارائه کردند.

دفعات مشاهده: 389 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر