به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی نشست مدیران گروههای آموزشی در تاریخ سه شنبه 26 تیرماه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۶ |
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی : دکتر علی محمد اصغری ، رئیس دانشکده پزشکی درنشست مدیران گروههای آموزشی که صبح روز سه شنبه 26 تیرماه برگزار شد ،درخصوص  بی نظمی دربرگزاری کلاسها ، به مدیران گروه ها توصیه کرد. وی درادامه افزود گروههایی که سوالات آزمون را در اختیار دانشجویان قرار نمی دهند ،باید اجازه اعتراض به دانشجویان بدهند ، وی همچنین افزود استفاده بیش از استاندارد از سوالات تکراری در آزمون ها نباید صورت گیرد .ایشان همچنین حضور ناظر از طرف گروه در آزمون هایی که دردانشکده انجام میشود را ضروری دانست .
دکتر اصغری همچنین با اشاره به فرآیند جذب اعضای هیئت علمی که فراخوان آن داده شده ،از مدیران گروههای آموزشی خواست کمبود اعضای هیئت علمی گروه خود را هرچه سریعتر به دانشکده اعلام نمایند .
رئیس دانشکده پزشکی درخصوص حضور اعضای هیئت علمی که در چند مرکز مشغول خدمت هستند ،تاکید کرد : مدیر گروه ملزم به نظارت دقیق تمام بخش های محل خدمت اعضاء گروه است .
رئیس دانشکده پزشکی د رپایان سخنان خود بار دیگر بر ارائه گزارش عملکرد گروهها تاپایان تیر ماه تاکید کرد .
د رادامه جلسه دکتر افتخار ،معاون پژوهشی دانشکده ،گزارشی از وضعیت پژوهشی دانشگاه و دانشکده ها و گروههای آموزشی ارائه نمود . و دکتر بیداری ،معاون توسعه آموزش نیز پیرو مطالب قبلی درخصوص بحث مدیریت به بیان مطالب ارزنده ای درمورد خطاهای رایج مدیران پرداخت .

دفعات مشاهده: 374 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر