به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دعوت به همکاری دانشجویان جهت مشارکت با اداره مشاوره در طرح

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۷ |

دعوت به همکاری دانشجویان جهت مشارکت با اداره مشاوره در طرح اداره مشاوره و سلامت دانشجوئی از دانشجویان علاقه‌مند جهت مشارکت در طرح "همتایاران"دعوت به همکاری می‌نماید.

به گزارش روابط  عمومی دانشگاه ؛بر طبق اطلاعیه صادر شده از سوی این اداره، شرایط شرکت در این طرح و شرح وظایف همتایاران به شرح ذیل عنوان شده.
شرایط شرکت در طرح:
•    دانشجو حداقل دو نیمسال تحصیلی را گذرانده و حداقل یک نیمسال تحصیلی از مدت تحصیل وی باقی مانده باشد
•    نداشتن حکم قطعی انضباطی
•    تاییدیه سلامت روان از اداره مشاوره دانشجویی
•    تکمیل فرم عضویت و ارسال آن تا ۱۵ مهرماه
•    عدم سابقه مشروطی یا مردودی درپیشینه تحصیلی
شرح وظایف همتایاران بصورت خلاصه
1.    برقراری رابطه مناسب با دانشجویان نیازمند به خدمات راهنمایی و مشاوره و ارجاع آنها به شعبات اداره مشاوره.
2.    کمک به شناسایی دانشجویان در معرض آسیب و آسیب دیده و ارجاع آنها به شعبات اداره مشاوره.
3.    مشارکت فعال در ارائه خدمات مشاوره.
4.    مشارکت فعال در پایش وضعیت روانشناختی دانشجویان
5.    مشارکت فعال در برگزاری کارگاه‌های آموزشی.
6.    ارائه گزارش ماهانه به اداره مشاوره.
همکاری و تعامل مستمر با اداره مشاوره دانشجویی

دفعات مشاهده: 74 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر