گفتگو با دکتر آقاخانی ،مدیر گروه پزشکی قانونی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۵ |
در راستای آشنایی هرچه بیشتر با گروههای آموزشی و فعالیت آنها، امروز در خدمت جناب آقای دکتر کامران آقاخانی، مدیر گروه پزشکی قانونی هستیم. ایشان داری مدرک دکترای عمومی سال 1372 از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند و همچنین در سال 1379 مدرک تخصص پزشکی قانونی خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران دریافت نموده اند. همچنین لیسانس حقوق خود را درسال 1386 از دانشگاه پیام نور دریافت کرده اند. مرتبه علمی ایشان استادی است و تاکنون بالغ بر 90 مقاله ایشان به چاپ رسیده است. ایشان از سال  1379در دانشگاه علوم پزشکی ایران مشغول به فعالیت هستند.
تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در گروه شما در حال حاضر و در کلیه مقاطع (ارشد، دکترا، پزشکی عمومی، دستیار تخصصی و فوق تخصصی) به تفکیک چند نفر هستند؟
دانشجویان زیادی با توجه به تنوع رشته، در گروه پزشکی قانونی مشغول به تحصیل هستند که تفکیک آن به شرح زیر است:
دکترای عمومی: حدودا 100 نفر
کارشناسی ارشد مامایی قانونی: حدودا 5 نفر
کارشناسی ارشد پرستاری اورژانس: حدودا 8 نفر
کارشناسی ارشد پرستاری ICU: حدودا 8 نفر
PhD آناتومی: حدودا 6 نفر
دستیار تخصصی: حدودا 14 نفر
نقاط قوت و ضعف گروه خود را نسبت به سایر دانشگاههای علوم پزشکی مطرح کشور (از لحاظ سابقه، تجهیزات و امکانات، نوآوریها، اختراعات و...) توضیح دهید.
از جمله نقاط قوت گروه پزشکی قانونی، راه اندازی کلاس تلگرامی دستیاران از سال 1395 است.
اهداف و برنامه‌های گروه شما، در جهت حرکت به سمت دانشگاه‌های هزاره سوم، در 5 سال آینده، چیست؟
  • پیشنهاد راه اندازی برنامه های آموزشی موازین قانونی مربوط به درمان جهت دستیاران رشته های مختلف پزشکی به تفکیک رشته تخصصی در سطح دانشگاه
  • برگزاری کارگاه آشنایی با موازین قانونی مربوط به امر درمان جهت دستیاران تمامی رشته های تخصصی دانشگاه در بدو ورود
دستاوردهای مهم گروه آموزشی شما تاکنون چه بوده است؟
  • تألیف بالغ بر 18 کتاب و 150 مقاله در گروه پزشکی قانونی
  • برگزاری بالغ بر 20 سمینار آموزشی توسط گروه پزشکی قانونی دانشگاه

در راستای ارتقاء وضعیت رفتار حرفه‌ای (Professionalism)، چه فعالیت‌هایی در گروه شما تا کنون صورت گرفته، در حال حاضر وضعیت به چه صورت است و چه برنامه‌هایی برای آینده دارید؟
در راستای ارتقاء وضعیت رفتار حرفه‌ای سمینار "ارتباط پزشک با بیمار و همراهان وی" در تابستان 1397 برگزار شد.
لطفا افراد شاخص و پیشکسوت گروه (از لحاظ اخلاقی، علمی و...)، که در حال حاضر مشغول به کار بوده و یا باز نشسته شده‌اند، را نام برده، شرح مختصری از عملکرد و نکات برجسته ایشان را بیان نمایید.
دکتر عباس آقابیکلویی: استاد رشته پزشکی قانونی دانشگاه و فلوشیپ مسمویتهای دارویی
دکتر آزاده معماریان: استادیار رشته پزشکی قانونی دانشگاه با دارا بودن بالغ بر 45 مقاله در طی چهار سال حضور در دانشگاه
پیام شما برای دانشجویانی که تازه وارد این رشته شده‌اند و یا قصد وارد شدن به این رشته را دارند، چیست؟
رشته پزشکی یعنی ایثار و از خودگذشتگی و خدمت به انسانها

دفعات مشاهده: 102 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر