برای اولین بار توسط دانشکده پزشکی سامانه ارزشیابی و انتخابات مدیران گروه های آموزشی راه اندازی شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۱ |

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی - با توجه به ضرورت ارزشیابی و انتخابات مدیران گروه های آموزشی و دستیابی به اهداف بلند دانشگاه که همانا حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم است، برای اولین بار سامانه ارزشیابی و انتخابات مدیران گروههای آموزشی به  همت معاونت امور هیئت علمی دانشکده پزشکی به نشانی Mes.iums.ac.ir  راه اندازی شد .
  دکتر ناهیدرحیم زاده ،معاون امور هیئت علمی در گفتگو با روابط عمومی دانشکده پزشکی گفت : سامانه فوق در  سه فاز به صورت موفقیت آمیز به اجرا درآمد.
وی تصریح کرد :در فاز اول، ارزشیابی آنلاین مدیران گروه های آموزشی با رویکرد 360 درجه در حیطه های مختلف انجام و نتایج آن به صورت محرمانه در اختیار ایشان قرار گرفت.
ایشان همچنین افزود: داوطلبین پست مدیریت گروه که طبق موارد مندرج در دستورالعمل انتخابات مدیران گروههای آموزشی دانشگاه، واجد شرایط بودند همچنین درفاز دوم از طریق فراخوان براحتی به ثبت نام در سامانه مذکور و بارگذاری cv اقدام نمودند.
معاون امور هیئت علمی درادامه گفت:  فاز سوم این پروژه، شامل انتخابات داوطلبین توسط اعضای هیات علمی گروه مربوطه بود. بعد از طی مراحل فوق و اتمام انتخابات، آراء داوطلبین جمع آوری و به همراه رزومه ایشان در کمیته مشورتی دانشکده مطرح شد و بعد از تصمیم گیری به ریاست محترم دانشگاه پیشنهاد گردید.
دکتر رحیم زاده در پایان ابراز امیدواری کرد، تا با همراهی و همکاری همه عزیزان شاهد رشد و اعتلای بیش از پیش دانشکده و دانشگاه در تمامی ابعاد باشیم.

دفعات مشاهده: 174 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر