به مناسبت روز جهانی سرطان کمپین آشنایی با سرطان توسط انجمن تحقیقات سرطان برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۵ |
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی -  15بهمن روز جهانی سرطان است، در این روز فعالان این حوزه تلاش می کنند توجه مردم را نسبت به راه های پیشگیری و کنترل این بیماری جلب کنند . به همین مناسبت پویش سپاس، وابسته به انجمن علمی دانشجویی تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی ایران، با حضور درمجتمع کورش واقع در اتوبان ستاری تهران، طی دو روز اقدام به آگاهی رسانی به مردم در خصوص ارتباط تغذیه و سرطان و ارائه ی ویژگی هایی از یک رژیم غذایی سالم موثر در پیشگیری از سرطان نمود.
این برنامه که در روزهای 10 و 11 بهمن انجام گرفت، با استقبال خوب مردم همراه شد. در حاشیه ی آن نیز، تعدادی از مردم به سوال مطرح شده از طرف اتحادیه ی بین المللی کنترل سرطان مبنی بر این که هر فرد مایل است چه اقدامی در راستای کنترل این بیماری انجام دهد، پاسخ دادند.

دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر