جلسه مدیران گروه های آموزشی باحضور رئیس دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۶ |
جلسه مدیران گروه های آموزشی با حضور دکتر کوهپایه زاده، سرپرست دانشگاه، دکتر ملکوتی، معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه، دکتر مظاهری نژاد، سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه، هیات رئیسه دانشکده پزشکی و مدیران گروه های آموزشی در روز سه شنبه 16 بهمن ماه در دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه بر لزوم همکاری گروه های آموزشی با مراکز تحقیقاتی تاکید کرد و در ادامه افزود حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم همچنان مورد توجه است و این مسیر را ادامه خواهیم داد.
دکتر اصغری، رئیس دانشکده پزشکی با اشاره به اینکه باید تغییر مدیران را به فال نیک گرفت افزود اگر گروه یا هر سازمانی برنامه راهبردی داشته باشد با تغییر مدیریت آن دچار مشکل نمی شود و از مدیران گروه ها خواست تا حتما برنامه راهبردی داشته و به دانشکده ارائه نمایند.
ایشان همچنین حضور مدیران با سابقه را امتیازی برای دانشگاه دانست تا در سایه حمایت ایشان بتوان به پرورش مدیران جوان روی آورد.
دکتر اصغری درتفسیر واژه رئیس و رهبر گفت رئیس صرفا دستور می دهد اما رهبر خودش را در کنار گروه می بیند و شخصیت کاریزماتیک دارد و چه در سمت مدیر باشد چه نباشد مورد مشورت قرار می گیرد.
رئیس دانشکده پزشکی همچنین بر لزوم دقت در جذب اعضای هیئت علمی و سرکشی و چک کردن برنامه ریزی آموزشی و همچنین توجه هرچه بیشتر به مقاطع علوم پایه، استاجری و اینترنی، توسط مدیران گروه های آموزشی تاکید کرد.
دکتر ملکوتی، معاون تحقیقات و فن آوری در ابتدای سخنان خود اظهار داشت مدیر گروه آموزشی باید چشم انداز خود را تعریف کند و بتواند میزان افت و پیشرفت وضعیت پژوهشی گروه را بسنجد.
وی همچنین در خصوص بودجه پژوهش گفت: این بودجه به دانشکده ها تخصیص داده شده و انتظار می رود این بودجه بر اساس تولیدات پژوهشی هر گروه دراختیار ایشان قرار گیرد.
دکتر ملکوتی با اشاره به اینکه بحث اصلی مراکز تحقیقاتی پژوهش است افزود باید به درستی از ظرفیت های این مراکز استفاده شود خصوصا در مواردی که نیروی پژوهشی گروهی کم باشد با توجه به اینکه یکی از زیر ساختهای تولید مقاله، پزشک پژوهشگر است باید دقت بیشتری شود تا نیروی پژوهشی بیشتری جذب شود.
دکتر مظاهری نژاد،سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه نیز با تاکید بر لزوم تدوین برنامه عملیاتی و همچنین تعلق سازمانی متذکر شد باید نخبه ها را درگروهها شناسایی کرد و تخصیص منابع آموزشی به درستی در این مسیر صورت گیرد.
ایشان در پایان نیز در خصوص سامانه سعاد 2 و برتری های این سامانه نسبت به قبل گفت، این سامانه نسبت به قبل، کاربردی تر بوده و می توان فعالیت های ساعتی را براساس آن سنجید.

دفعات مشاهده: 230 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر