نشست تیم EDC دانشگاه علوم پزشکی ایران و مدیران EDO دانشکده ها و بیمارستانهای تابعه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۷ |
جلسه ماهیانه مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی با حضور دکتر کبیر ، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و تیم EDC دانشگاه علوم پزشکی ایران به اتفاق مدیران EDO دانشکده ها و بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی ایران روز سه شنبه مورخ 16بهمن به میزبانی دانشکده پزشکی برگزار شد .
در این جلسه دکتر اصغری ،رئیس دانشکده پزشکی و
دکتر نجومی معاون آموزشی پزشکی عمومی ،و معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دکتر آل بویه ، دکتر رحیم زاده ،معاون امور هیئت علمی و دکتر وزیری مدیر دفتر برنامه ریزی و توسعه آموزش پزشکی  و تیم کمیته های EDO ودکتر سلطانی عربشاهی مدیرگروه آموزش پزشکی حضور داشتند .
رئیس دانشکده پزشکی به اهمیت نقش EDO به عنوان قلب تپنده دانشکده اشاره کرد و در ادامه  دکتر کبیر بر اهمیت همدلی و همکاری معاونتهای آموزشی دانشکده با این مرکز مهم و لزوم کارگروهی ، تاکید کرد .
 دکتر وزیری به بیان توضیحات در مورد عملکرد EDO در گذشته و حال اشاره کرد و به معرفی کمیته های این واحد پرداخت و در مورد عملکرد چندماهه این واحدها و برنامه آینده آنها توضیح داد  .
وی همچنین به لزوم استفاده بهینه گروههای بالینی از مرکز مهارتهای بالینی و مرکز آزمون الکترونیک دانشکده تاکید و بر نقش کلیدی همکاری معاونتهای آموزشی در این باره اشاره کرد .
در ادامه دکتر سلطانی به آمادگی گروه آموزش پزشکی و مرکز تحقیقات آن جهت همکاری با EDO اشاره کرد.
 دکتر نجومی نیز بر لزوم اهمیت دادن به آموزش پزشکی عمومی به عنوان اولویت شماره یک دانشکده پزشکی تاکید کرد ودرادامه مدیران EDO بیمارستانی و دانشکده ها به بیان نظرات خود پرداختند .
در انتهای جلسه بر لزوم تعامل هرچه بیشتر EDO های بیمارستانی با این واحد در دانشکده پزشکی تاکید شد و در سال 98 ارزشیابی به عنوان اولویت اول EDC معرفی شد .
بعد از اتمام جلسه دکتر کبیر از مرکز مهارتهای بالینی ، مرکز آزمون الکترونیک و دفتر برنامه ریزی و توسعه آموزش پزشکی در دانشکده بازدید کردند و راهکارها و پیشنهادهای ارزنده ای جهت استفاده بهینه از آن ارائه دادند.

دفعات مشاهده: 144 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر