اطلاعیه کارگاه روش شناسی در پژوهش های کیفی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۳ |

به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات: کارگاه آموزشی ۸ روزه  با عنوان"روش شناسی در پژوهش های کیفی"  در تاریخ های ۲۸،۲۷،۱۴،۱۳،۹،۸ مرداد ماه و ۳و ۴ شهریور ماه سال جاری از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲:۳۰، در طبقه چهارم و هشتم کتابخانه مرکزی، توسط مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت با تدریس  دکتر هادی رنجبر عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات بهداشت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران، برگزار می گردد.
متقاضیان شرکت در کارگاه، برای ثبت نام باید ابتدا در سامانه جامع کارگاه های دانشگاه به آدرس  http://workshops.iums.ac.ir/ثبت نام نموده و پس از واریز هزینه ثبت نام به مبلغ 2 میلیون ریال به شماره حساب ۵۱۴۰۹۵۱۳۲۷ به نام معاونت تحقیقات و فناوری، تصویر فیش واریزی خود را به آدرس پست الکترونیکی Pmph Iums.ac.ir جهت تأیید نهایی ثبت نام ارسال نمایند. آخرین مهلت برای ثبت نام در کارگاه، روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۰۵/۰۳می باشد.

دفعات مشاهده: 2817 بار   |   دفعات چاپ: 119 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر