مراسم گرامی داشت روز کارمند در دانشکده پزشکی برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۴ |
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی : مراسم گرامی داشت روز کارمند روز دوشنبه 4 شهریور در دانشکده پزشکی  با حضوردکتر آقاخانی ، رئیس دانشکده پزشکی و دکتر حدیقی ،معاون مالی و اداری برگزار و از کارمندان نمونه تقدیر بعمل آمد .

دکتر آقاخانی در ابتدا ضمن تبریک روز کارمند بیان داشت هرکس نقشی در زندگی خود دارد و وظایف و تعهداتی نسبت به آن نقش ایفا میکند و هر روز ،روز کارمند ،روز مادر، روز پزشک و ... است برای کسی که در آن جایگاه قرار دارد .
وی همچنین با زنجیره وار دانستن اعضاء دانشکده بیان داشت از بالاترین مقام تا پایین ترین سطح مدیران ،کارکنان ،خدمات و حراست و ... مانند دانه های یک زنجیر بهم متصل هستیم و تفاوت صرفا در داشتن مسئولیت بیشتر است و مسئولیت افراد سطوح بالاتر سنگین تر خواهد بود زیرا انتظارات از ایشان بیشتر است .
رئیس دانشکده پزشکی با اشاره به وضعیت اقتصادی کنونی که تحت تاثیر تحریم های ناجوانمردانه قرار دارد افزود : میدانم که با درایت و صبوری همه عزیزان از این مرحله سخت نیز عبور خواهیم کرد .
دکتر آقاخانی کانون فعالیت کلیه پرسنل را درمجموعه دانشکده ،دانشجو دانست و خاطرنشان کرد : هدف والای تک تک ما تربیت پزشکانی است که بتوانند در پایان تحصیلات خود حتی در دورترین نقاط کشور به امر درمان بپردازد .
ایشان درپایان سخنان خود گفت : تقدیر از کارمند نمونه به نمایندگی از کلیه کارکنان است .و آماده شنیدن نظرات پیشنهادات و خصوصا راهکارهای شما عزیزان هستم .
دکتر حدیقی نیز با تاکیدبر اینکه تقدیر از کارمند نمونه نمادی از اهمیت دادن سیستم به نیروی انسانی است گفت : امسال سعی شده انتخاب کارمند نمونه ساختارمند باشد البته این امر به همراهی معاونین دانشکده نیاز دارد تا بتوانیم در سالهای بعد تفکیک رسته ها را نیز داشته باشیم .
وی همچنین افزود افراد نمونه امسال بر اساس آئین نامه انتخاب شدند و امیدوارم در سالهای آتی با تغییراتی که میتوان در آئین نامه ایجاد نمود آنرا بیشتر به واقعیت نزدیک کنیم .
معاون مالی و اداری دانشکده درپایان سخنان خود گفت : از نظر من کلیه پرسنل نمونه هستند زیرا فراتر از وظیفه خود عمل میکنند.

گفتنی است درپایان این مراسم از کارکنان نمونه قدردانی بعمل آمد .

دفعات مشاهده: 2389 بار   |   دفعات چاپ: 85 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر