فراخوان ثبت نام المپیاد علمی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۳۰ |
فراخوان ثبت نام المپیاد علمی
فراخوان ثبت نام دوازدهمین المپیاد علمی ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: به اطلاع دانشجویان رشته پزشکی و کارشناسی رشته های دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی  می رساند  ، دبیرخانه استعدادهای درخشان دانشگاه از دانشجویان علاقمند به شرکت در دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور که تابستان ۱۳۹۹ برگزار می گردد در حیطه های زیر ثبت نام می کند:
استدلال بالینی
تفکر علمی در علوم پایه
مدیریت نظام سلامت
کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم
آموزش پزشکی
مطالعات میان رشته¬ای علوم انسانی و سلامت
از متقاضیان دعوت می شود از تاریخ ۲۸ مهر ۹۸  لغایت ۳۰ آبان ۹۸  برای تکمیل فرم به درگاه دبیرخانه استعدادهای درخشان و امور نخبگان مراجعه کرده و فرم مربوطه را تکمیل نمایند.
شایان ذکر است دانشجویان محترم مجاز به انتخاب یک حیطه می باشند. صرفاً دانشجویانی که میانگین نمرات تحصیلی آن¬ها حداقل ۱۴ باشد می‌توانند اقدام به ثبت¬ نام نمایند. همچنین به اطلاع می‌رساند در صورت اعمال هر گونه تغییر احتمالی در حیطه های المپیاد یا روند برگزاری آن از سوی وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی اطلاع رسانی خواهد شد.
شماره تماس دبیرخانه استعدادهای درخشان دانشگاه:

دفعات مشاهده: 1272 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر