آینده آنتی بیوتیک ها به همه ما بستگی دارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۳ |
آینده آنتی بیوتیک ها به همه ما بستگی دارد
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو : از 18 لغایت  24 نوامبر برابر با 27 آبان الی 3 آذر ماه هفته جهانی " آگاهی از آنتی بیوتیک ها"  نامگذاری شده است.
 دکتر مهری محمدی کارشناس  و دبیر کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو با اشاره به فرا رسیدن هفته جهانی آگاهی از آنتی بیوتیک ها  و لزوم آگاهی جامعه از خطرات بسیار جدی مصرف بی رویه ، استفاده نادرست و خودسرانه این داروها اظهار داشت : هفته جهانی آگاهی از آنتی بیوتیک ها در سال جاری با شعار " آینده آنتی بیوتیک ها به همه ما بستگی دارد " برگزار می گردد.
وی گفت: این نامگذاری به اهمیت بروز مقاومت آنتی بیوتیکی ناشی از استفاده نادرست و بیش از اندازه از آنتی بیوتیک‌ها اشاره دارد. مسئله مقاومت آنتی بیوتیکی یک موضوع جهانی است و سلامت انسان و حتی حیوانات  و اقتصاد جهان را با مخاطره جدی مواجه میسازد و همکاری تمام جوامع و نیز تمامی گروه‌های جامعه را می طلبد.
دکتر محمدی در ادامه اظهار داشت: با کشف آنتی بیوتیک‌ها نه تنها جان بیماران نجات یافت، بلکه نقشی حیاتی در پیشرفت‌های درمانی و عمل‌های جراحی ایفا نمودند و افرادی که جراحی‌های پیچیده مانند پیوند عضو، تعویض مفصل یا جراحی قلب داشتند با مصرف آنتی بیوتیک‌ها زنده ماندند.
همچنین عدم پیشگیری مناسب از بروز بیماری‌های عفونی و ناتوانی در کنترل آن‌ها نیز می‌تواند به بدتر شدن شرایط منجر شود. به منظور کنترل مقاومت آنتی بیوتیکی افراد باید تنها در زمانی اقدام به مصرف آنتی بیوتیک کنند که این داروها توسط یک پزشک متخصص تجویز شده باشد. اگر پزشک تشخیص داده است نیازی به مصرف آنتی بیوتیک نمی باشد هرگز از آن‌ها استفاده نشود.

دفعات مشاهده: 274 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر