امکان انجام تست کووید19 جهت اساتید و کارکنان در گروه ایمونولوژی فراهم شده است

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۱۴ |

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی: گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی ، روز دهم اردیبهشت مصادف با روز جهانی ایمونولوژی، با همکاری شرکت "دانش بنیان پیشتاز طب زمان" اقدام به تعیین تیتر آنتی بادی های ضد کوید-۱۹ بعنوان ارائه خدمات رایگان تخصصی ایمونولوژی نمود.
در این طرح ارائه خدمت، اساتید و کارکنان دانشکده پزشکی با مراجعه به گروه ایمونولوژی و اهداء سه میلی لیتر خون در طرح فوق شرکت کردند.
ویروس SARS-COV-2 که عامل کوید-۱۹ می باشد دارای آنتی ژنهای اختصاصی متعددی است که در این مطالعه تیتر آنتی بادی های IgM و IgG اختصاصی ضد نوکلئوکپسید ویروس با استفاده از کیت الایزا تعیین شده و به مراجعین محترم اطلاع داده خواهد شد.
 تیتر بالای این آنتی بادی ها می تواند نشان دهنده تماس با این ویروس باشد. در زمان اخذ جواب آزمایشات توضیحات لازم با توجه به نتایج هر فرد به ایشان ارائه خواهد شد.
شایان ذکر است علاقه مندان به شرکت در این طرح می توانند به گروه ایمونولوژی واقع در طبقه اول دانشکده پزشکی مراجعه نمایند./

دفعات مشاهده: 706 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر