شرایط بازگشت دانشجویان به خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۲ |

شرایط بازگشت دانشجویان به خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه ایران
شرایط و ضوابط اسکان دانشجویان در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه ایران اعلام شد.

به نقل از مفداایران- در خصوص بازگشت دانشجویان به خوابگاه‌های دانشجویی، اسکان دانشجویان بر اساس شرایط و ضوابط ذیل خواهد بود:

۱- اقدام به خودارزیابی (حداقل ۴۸ ساعت قبل از ورود به خوابگاه) در سامانه سلامت salamat.gov.ir  و در صورتیکه نیاز به معاینه بالینی باشد، می‌بایست به پایگاه‌های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه نمایند.

۲- از ورود افراد مشکوک به خوابگاه، قبل از اجرای پروتکل وزارت بهداشت و فرآیندهای مربوطه، جلوگیری به عمل خواهد آمد.

۳- کسانیکه در اعضای خانواده و یا نزدیکانشان مورد بیمار، فوت و مشکوک وجود دارد، نیازمند اخذ گواهی سلامت از مراجع ذیصلاح می‌باشند.

۴ - دانشجو موظف است تمام پروتکل‌های بهداشتی از قبیل استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی، عدم تجمع در خوابگاه‌ها، شستشوی مرتب دست‌ها و ... را رعایت نماید.

دفعات مشاهده: 454 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر