مرکز آزمون های الکترونیکی دانشکده پزشکی افتتاح شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۸ |

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه: مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی ایران شنبه هفتم تیر 1399 با حضور دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس این دانشگاه، دکتر حمید اکبری؛ قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دکتر سعید هاشمی؛ رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور آغاز به کار کرد.
در این مرکز 233 جایگاه مجهز به کامپیوتر برای آزمون های حضوری پیش بینی شده؛ همچنین از این پس امکان شرکت در آزمون ها به صورت غیر حضوری و از راه دور نیز از همین طریق برای دانشجویان فراهم است. از ویژگی های این مرکز تصحیح آنلاین پاسخ نامه ها است؛ به طوریکه دانشجو پس از پایان امتحان می تواند از نمره خود مطلع شود.
دکتر حمید اکبری؛ قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت در حاشیه مراسم افتتاحیه این مرکز، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران در همه زمینه از زیرساخت خوبی برخوردار است اما در حوزه برگزاری امتحانات به صورت الکترونیک نیاز به تقویت داشت.
وی افزود: همانطور که حرکت سیستم های آموزشی به سمت ارائه آموزش از راه دور پیش می رود، ضرورت دارد که آزمونها هم الکترونیک شده و امکان برگزاری آنها از راه دور فراهم شود.
دکتر اکبری با بیان اینکه دانشگاه ها تقریبا از چهار سال پیش به سمت راه اندازی مرکز آزمون الکترونیک  رفته اند و برخی دانشگاه ها الان 600 صندلی دارند، خاطر نشان کرد: خوشبختانه با راه اندازی مرکز آزمون الکترونیک در دانشگاه علوم پزشکی ایران، زیر ساخت خوبی هم برای دانشگاه و هم برای کل کشور ایجاد شد و حتما موجب ارتقا آموزش پزشکی در کشور خواهد شد.
وی با اشاره به استاندارد بالای این مرکز برای برگزاری آزمون های پایان ترم دانشگاه، افزود: در حال حاضر بیش از 4500 صندلی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برای برگزاری آزمون ها به صورت الکترونیک داریم و برای آزمون های ملی از جمله آزمون علوم پایه و آزمون پیش کارورزی از همین ظرفیت استفاده می کنیم.
وی سهولت در طراحی سوال، حذف کاغذ و کاهش هزینه ها، امنیت بالای آزمون و اعلام سریع نتیجه آزمون را به عنوان ویژگی های آزمون های الکترونیک برشمرد و افزود: باید تلاش کنیم تا با توسعه مراکز آزمون الکترونیک در کشور، در آینده آزمون های دکترای تخصصی، پذیرش دستیاری پزشکی تخصصی و کارشناسی ارشد نیز به صورت الکترونیک برگزار شوند اما فعلا صندلی کم داریم.

دفعات مشاهده: 215 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر