انتصاب دکتر محمود مصاحبی بعنوان سرپرست معاونت مالی و اداری دانشکده پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۹ |
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی : دکتر کامران آقاخانی رییس دانشکده پزشکی ، طی حکمی دکتر محمود مصاحبی را بعنوان سرپرست معاونت مالی و اداری دانشکده پزشکی منصوب نمود.

متن انتصاب به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر محمود مصاحبی

با سلام و احترام
نظر به تعهد، توانمندی و سوابق ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشکده پزشکی منصوب می شوید. از آنجا که تقویت و توسعه منابع انسانی و مالی از جمله اهداف سازمانی این دانشکده می باشد، امید است با همت و تلاش شما و کارشناسان آن معاونت و بهره گیری از همکاری های سایر معاونت ها گامهای بلندی در راستای تحقق برنامه های دانشکده پزشکی در زمینه  های زیر در چارچوب قوانین و مقررات بردارید:
  • پیگیری درآمد زایی و راهکارهای خلق ثروت مادی و معنوی در دانشکده پزشکی
  • پیش بینی اختیارات دانشکده و نظارت بر هزینه ها از نظر ملزومات اداری، فنی، آموزشی و ...
  • برقراری ارتباط بین گروههای علوم پایه و بالینی و تعامل بین آنها به طوری که به درآمدزایی منجر شود.
  • افزایش بهره وری منابع مالی و انسانی با بکارگیری فرآیندها و روشهای مدیریت علمی

توفیق روزافزون جنابعالی در پیشبرد اهداف دانشگاه و تقویت نظام آموزشی مسئولیت پذیر و افزایش میزان رضایت مندی مردم عزیز را از درگاه ایزد منان خواستارم.

دفعات مشاهده: 144 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر