تاکید بر ضرورت برگزاری آزمون های مجازی در جلسه مدیران گروه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۱۰ |
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی : جلسه مدیران گروههای آموزشی  روز سه شنبه 10 تیرماه با حضور دکتر آقاخانی ، ریاست دانشکده پزشکی ، هیئت رئیسه دانشکده پزشکی و مدیران گروههای آموزشی برگزار شد .

در ابتدای جلسه دکتر آقاخانی مجددا از زحمات دکتر مظاهری نژاد در زمان تصدی معاونت آموزشی دانشگاه قدردانی نمود و گزارش کاملی از عملکرد دانشکده ارائه داد.

دکتر وزیری معاون آموزش پزشکی عمومی نیز با تاکید بر برگزاری آزمون ها بصورت مجازی افزود باید هماهنگی لازم از نظر حضور دانشجویان بالینی در بیمارستان ها انجام شود .

دکتر آل بویه معاون آموزش تخصصی و فوق تخصص، نیز از مدیران گروههای آموزشی خواست تا در ارسال نمرات دستیاران تسریع شود . وی همچنین درخصوص برگزاری آزمون پذیرش فلوشیپ و واگذاری برگزاری این آزمون به دانشگاه ،بر رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی در برگزاری این آزمون تاکید کرد .

دکتر رحیم زاده معاون امور هیئت علمی دانشکده نیز ضمن ارائه گزارش میزان درصد مشارکت اعضاء هیئت علمی در ارزیابی مدیران گروه خواستار مشارکت بیشتر اعضاء در این خصوص گردید و در ادامه درخصوص بارگزاری مقالات درسامانه سعاد مطالبی ارائه نمود .

دفعات مشاهده: 112 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر