سمپوزیوم آنلاین تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی آنلاین برگزار می شود

| تاریخ ارسال: 1399/5/14 |

برگزاری سمپوزیوم آنلاین تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی سومین سمپوزیوم کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی به صورت آنلاین برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  با توجه به اهمیت تولید دارو در کشور و همچنین نام‌گذاری این سال به عنوان جهش تولید، آزمایشگاه پیش‌بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران بر آن شد تا سومین سمپوزیوم خود را در شرایط موجود و به صورت آنلاین ۱۵ و ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ برگزارنماید.
از اساتید ودانشجویان جهت شرکت در این سمپوزیوم دعوت می شود.
 از مزایای این سمپوزیوم می‌توان گفت که تمامی پژوهشگران در سطح کشور می‌توانند بدون هزینه‌ای از آخرین دستاوردهای این حوزه و همچنین برجسته‌ترین اساتید خارج و داخل کشور استفاده کرده و علاوه بر آشنایی، مطالعات و تحقیقات خود را به‌روز کنند و متوقف نشوند.
این رویداد با هدف آشنایی و نحوه به‌کارگیری مطالعات پیش‌بالینی و بالا بردن سطح آگاهی محققان در خصوص زیرساخت تصویربرداری از حیوانات کوچک و تحقیقات پیش‌بالینی در راستای پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی و فناوری کشور و همچنین تسریع در امر پژوهش در این زمینه برگزار می‌شود.
در سمپوزیوم مجازی کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی، اساتید برجسته‌ای از کشورهای ایران، سوئیس، کانادا، آمریکا، انگلیس، یونان به مباحث مربوط به مطالعات پیش‌بالینی در رادیو داروها، اهمیت آن در دستیابی به واکسن کرونا و در مدل‌های مختلف جراحی، خواهند پرداخت و تمامی اساتید و پژوهشگران پزشک، متخصصین پزشکی، علوم پایه پزشکی و مهندسی، دندانپزشکی و داروسازی به عنوان مخاطب می‌توانند در این سمپوزیوم شرکت کنند.

دفعات مشاهده: 232 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر