الزام دانشجویان ورودی جدید به تکمیل فرم خودارزیابی کرونا و پایش سلامت‌روان

| تاریخ ارسال: 1399/6/12 |

به نقل از مفدا، رحمان خدابنده‌لو مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت، گفت: شروع سال تحصیلی جدید از ۱۵ شهریورماه تصمیم ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا است و تمام کلاس‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی به غیر از کلاس‌های بالینی و دارای کار عملی مجازی خواهد بود.

وی افزود: اما با توجه به شرایط متفاوت دانشجویان علوم پزشکی، همه خوابگاه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی باز هستند و با پذیرش حداکثر ۲ نفر در اتاق‌ها کار خود را در سال تحصیلی جدید ادامه می‌دهند.

باز بودن تمامی خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: بیشتر سلف سرویس‌های دانشگاه‌ها بسته است و غذا تنها در ظروف یک بار مصرف در خوابگاه‌ها و سایر مراکز آموزشی توزیع می‌شود. اما برخی از دانشگاه‌ها که سلف سرویس‌های بسیار بزرگ دارند و می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی غذا ارائه کنند، اجازه این کار را دارند. البته آن‌هم باید در ظروف یک بار مصرف باشد.

وی یادآور شد: حضور دانشجویان بالینی در دانشگاه‌های علوم پزشکی از دانشجویان غیربالینی جدا شده است و تنها دانشجویان غیربالینی دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارشد و دکتری هستند که کار آزمایشگاهی دارند و نمونه‌های که برای تحقیقات خود دارند زمان دارد و لازم است در دانشگاه حضور یابند. این دانشجویان اگر خوابگاهی باشند در ظرفیت پایین پذیرش می‌شوند.

شروع سال تحصیلی جدید از ۱۵ شهریورماه تصمیم ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا است و تمام کلاس‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی به غیر از کلاس‌های بالینی و دارای کار عملی مجازی خواهد بود.خدابنده‌لو اظهار داشت: در سال تحصیلی جدید ایاب و ذهاب نخواهیم داشت و به صورت نیمه تعطیل خواهد بود. در صورتی که در برخی موارد نیاز باشد به صورت محدود انجام می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: با هماهنگی معاونت آموزشی به دانشگاه‌ها اعلام شده است که شرایط میهمان شدن را در دانشگاه شهر محل سکونت دانشجو را تسهیل کنند.

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت تاکید کرد: تمامی دانشجویان نو ورود ملزم هستند که در سایت سلامت وزارت بهداشت برای سال تحصیلی جدید فرم خودارزیابی کرونا را تکمیل کنند. برنامه ریزی شده بخشی در مهرماه و بخش عمده دانشجویان در بهمن ما وارد دانشگاه شوند.

این مقام مسؤول اظهار داشت: دانشجویان نو ورود پایش سلامت روان می‌شوند. ضمن اینکه تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی با توجه به تجربه بازگشایی در خردادماه جای قرنطینه و جداگانه برای دانشجویان مشکوک به کرونا درنظر گرفته‌اند.

دفعات مشاهده: 149 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر