شیوه نامه ارائه فرایندهای آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای سال تحصیلی جدید ابلاغ شد+تقویم تحصیلی

| تاریخ ارسال: 1399/6/19 |

به گزارش مفدا، با توجه به ابلاغ شیوه‌نامه ارائه فرایندهای آموزشی در دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی برای سال تحصیلی جدید که از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت به دانشگاه‌ها ابلاغ شد، اجرای این شیوه‌نامه از سوی همه دانشگاه‌های علوم پزشکی لازم‌الاجراست و دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی موظفند بر اساس فرایندهای آموزشی تدوین شده، عمل کنند.

با توجه به شیوع گسترده بیماری کویید ۱۹ در ماه‌های پایانی سال ۹۸ که با غافلگیری جامعه بشری همراه بود، شئونات مختلف اجتماعی دستخوش تغییر و تحولات جدی قرار گرفت. از جمله اموری که از این موقعیت تاثیر بسیار زیادی پذیرفت، حوزه آموزش در سطوح مختلف از آموزش ابتدایی تا آموزش عالی بود.

انطباق با وضعیت جدید و ساماندهی موضوع آموزش در حوزه آموزش عالی سلامت به لحاظ ویژگی‌های خاص این حوزه و امتزاج آموزش و ارائه خدمات امری بسیار پیچیده و مشکل است. بویژه ایکه اتفاق مذکور در هفته‌های ابتدایی شروع تحصیلی جدید به وقوع پیوست و هیچ گونه فرصتی برای برنامه‌ریزی وجود نداشت. هر چند تلاش شد با به‌کارگیری خردجمعی و با همت همکاران دانشگاهی و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و به بهترین نحو ممکن نیم سال تحصیلی را به پایان برد، اما آسیب شناسی موضوع و برنامه‌ریزی برای سال تحصیلی آتی ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

شیوه‌نامه ارائه فرآیندهای آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰

همچنین براساس شیوه نامه ارائه فرایندهای آموزشی در دانشگاه‌های علوم پزشکی که از سوی معاونت آموزشی به دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شد، تقویم تحصیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی عالی وزارت بهداشت برای نیم سال اول سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ اعلام شد.

بر این اساس مدت آموزش دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی وزارت بهداشت در نیم سال اول سال تحصیلی ۱۷ هفته است. همچنین آغاز آموزش سال تحصیلی دانشگاه‌های علوم پزشکی ۱۵ شهریور ماه ۹۹ و پایان آن ۱۱ دی‌ماه سال جاری اعلام شد.

بر اساس تقویم تحصیلی تدوین شده، حذف و اضافه واحدهای درسی دو هفته پس از شروع نیم سال اول انجام می‌شود. همچنین حدف اضطراری واحدهای درسی، تا سه هفته به پایان نیم سال تحصیلی مجاز می‌باشد.

همچنین بر اساس این تقویم تحصیلی، مدت و تاریخ برگزاری امتحانات، دو هفته اعلام شد که این بازه زمانی از شنبه ۱۳ دی ماه ۹۹ آغاز و تا پنجشنبه ۲۵ دی‌ماه به طول می‌انجامد.

تقویم تحصیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی عالی وزارت بهداشت( نیم سال اول سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰

مدت آموزشی

آغاز و پایان آموزش

حذف و اضافه