برگزاری کلاس های آموزش تئوری دانشجویان پزشکی سال تجصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰به صورت تلفیقی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در دانشکده پزشکی

| تاریخ ارسال: 1400/6/28 |
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی : روز یکشنبه ۲۸شهریورماه باشروع سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ کلاس های آموزش تئوری دانشجویان پزشکی به صورت تلفیقی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی( تب سنجی - استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی ) در دانشکده پزشکی برگزار شد.

این کلاس ها بصورت تلفیقی -حضوری و تلفیقی آنلاین -برخط، بطور همزمان جهت دانشجویانی که قادر به حضور درکلاس ها نبودند برگزار گردید.

گفتنی است  فیلم های ضبط شده این کلاس ها جهت استفاده کلیه دانشجویان دراختیار ایشان قرار خواهد گرفت .

دفعات مشاهده: 189 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر