ثبت نام پذیرفته شدگان ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع دکترای عمومی و کارشناسی آزمون سراسری سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1400/7/7 |

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه علوم پزشکی ایران

پذیرفته شدگان گرامی: ضمن عرض سلام و تبریک به مناسبت موفقیت شما دراین آزمون و آرزوی توفیق الهی، خواهشمنداست قبل از ثبت نام نکات زیر را با دقت مطالعه نمایید.

فرایند ثبت نام آموزشی  در دو مرحله انجام می شود :
مرحله اول : به آدرس https://registration.iums.ac.ir مراجعه و مشخصات و اطلاعات خواسته شده را تکمیل و مدارک مورد نیاز را اسکن نمایید .
مرحله دوم : پس ازطی مرحله اول و انجام ثبت نام اولیه  جهت قطعی نمودن فرایند ثبت نام و جهت اطلاع از نحوه انتخاب واحد و لزوم مراجعه به سایت دانشکده ها مراجعه نمایید.

مرحله اول بصورت الکترونیکی:
- کلیه پذیرفته شدگان ازتاریخ  چهارشنبه  ۱۴۰۰/۷/۷لغایت چهار شنبه ۱۴۰۰/۷/۱۴جهت تکمیل فرمهای ثبت نام واسکن مدارک مشروحه ذیل به   آدرس https://registration.iums.ac.ir مراجعه نمایند :
۱-  تکمیل و اسکن فرمهای اخذ تعهد از پذیرفته شدگان شامل:
  • فرمهای شماره ۱ ، (۴ یا۶) و فرم تعهد نامه کمیته انضباطی (الزامی)
  • فرم شماره ۱۳ تعهد محضری برای متقاضیان تسهیلات رفاهی ( وام تحصیلی وخوابگاه )
  • سایر فرم ها ویژه مشمولین (۲،۳،۷،۸،۹،۱۴،۱۶،۱۷،۱۹،۲۰)
  • تکمیل فرم شماره ۱۲ و ارائه حکم استخدام و موافقت محل کار جهت پذیرفته شدگانی که از سهمیه کارکنان استفاده نموده اند.
  • برای متقاضیان با سهمیه بهیاری ارائه معرفی نامه از محل خدمت (۳ سال خدمت) و مدرک دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی مورد تایید وزارت آموزش و پرورش و تکمیل فرم شماره ۱۲ الزامی است.

پذیرفته شدگان اتباع خارجی
  • تکمیل فرم شماره ۱۵ (فرم مشخصات متقاضیان افغانی و عراقی شرکت کننده در آزمون)
  • ضروریست یکی از مدارک اقامتی یا شناسایی معتبر مشروحه ذیل را اسکن نمایند :
    • گذرنامه معتبر (دارای پروانه اقامت با حداقل شش ماه اعتبار)
    • دفترچه پناهندگی سیاسی صادره از نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
    • برگ خروج از کشور مدت دار مرحله ششم آمایش صادره از اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور

مدارک هویتی
  •  تصویرشناسنامه (ازکلیه صفحات )و عکس
  •  تصویرکارت ملی (پشت و رو)
  •  نظام وظیفه جهت آقایان
    • مدرک معافیت یا پایان خدمت دوره وظیفه عمومی
    • برگه اعزام بخدمت
  • تکمیل فرم درخواست معافیت تحصیلی جهت مشمولین نظام وظیفه در سایت services.epolice.ir

مدارک تحصیلی
  • مدرک دیپلم و ریز نمرات سه ساله تحصیلی
  • مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
  • کارنامه اولیه قبولی سازمان سنجش
  • دریافت تائیدیه تحصیلی برای هر مقطع در سایت https://emt.medu.ir
  • جهت درخواست کارنامه فارغ التحصیلی و گواهی محل های تحصیلی دوره دوم متوسطه مراجعه به سایت https://emt.medu.ir و اخذ کد پیگیری و ارائه آن در سامانه ثبت نام
الف) برای فارغ التحصیلان شهریور سال ۱۳۹۵ و بعد از آن نیازی به مراجعه حضوری به مدارس و مناطق آموزش و پرورش محل تحصیل خود نمی باشند.
ب) فارغ التحصیلان خرداد ۱۳۹۵ و قبل از آن با کد پیگیری صادر شده از سامانه https://emt.medu.ir به همراه مدارک تحصیلی به ادارات آموزش و پرورش محل فارغ التحصیلی خود مراجعه تا مسئول سنجش آموزش و پرورش منطقه پس از بررسی و تایید مدارک تحصیلی را اسکن و در سامانه بارگذاری نمایند.
تذکر خیلی مهم:
الف: جهت آگاهی از تکمیل بودن و تائید مدارک ضروری است مجددا"پس از حداقل ۲۴ ساعت بعد( ساعت کاری) به سایت مراجعه تا پیام" تکمیل است" را مشاهده  نمائید.
ب: درصورت مشاهده پیام "مدارک ناقص می  باشد" باید سریعا" نسبت به رفع نقص اقدام نمائید.
بدیهی است عدم اقدام جهت ثبت نام قطعی و تکمیل هر یک از مراحل ثبت نام درهر مرحله به منزله انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.

مرحله دوم بصورت حضوری :
جهت اطلاع از زمان ثبت نام، به فراخوان موجود در سایت دانشکده های مربوطه مراجعه نمایید.

نکات مهم وضروری:
  **درخصوص اطلاع از امکانات رفاهی به سایت معاونت دانشجویی به آدرس سایت vcs.iums.ac.ir مراجعه نمایید.

کلیه اطلاعیه های مربوط به ثبت نام از طریق سایت معاونت آموزشی e‏du.iums.ac.ir )  ) دانشگاه علوم پزشکی ایران (قسمت اطلاعیه ها)  در دسترس می باشد. خواهشمند است از طریق سایت پیگیری نمائید.
ضمنا شما عزیزان می توانید درصورت داشتن هرگونه سؤال و یا مشکل در امور زیر:
-در مراحل ثبت نام از تاریخ  ۱۴۰۰/۷/۷لغایت ۱۴۰۰/۷/۱۴از ساعت ۸/۳۰ لغایت ۱۴ با شماره تلفن های ۸۶۷۰۲۲۱۲- ۸۶۷۰۲۲۱۳
درصورت اشکال فنی در ارسال و اسکن  مدارک با شماره تلفن ۸۶۷۰۲۲۱۷
-در ارتباط با مسائل رفاهی (خوابگاه ،سند تعهدم حضری ، وام دانشجویی ،تغذیه و.....) با شماره تلفن  ۶۷۰۳۷۰۳ ۸ مدیریت امور دانشجویی تماس حاصل فرمائید.

آدرس و تلفن تماس با دانشکده ها :

دانشکده آدرس شماره تلفن
بهداشت تهران – بزرگراه شهید همت –جنب برج میلاد ۸۶۷۰۴۶۵۵
پیراپزشکی تهران – بزرگراه شهید همت –جنب برج میلاد ۸۶۷۰۴۵۹۸
پزشکی تهران – بزرگراه شهید همت –جنب برج میلاد ۸۶۷۰۳۳۵۱
مدیریت و اطلاع رسانی خیابان ولیعصر خیابان شهید یاسمی ۸۸۷۷۸۰۶۹
پرستاری و مامایی خیابان ولیعصر خیابان شهید یاسمی ۴۳۶۵۱۳۱۳ (مامایی)
۴۳۶۵۱۳۱۴ (پرستاری
دانشکده علوم توانبخشی خیابان میرداماد میدان محسنی خیابان شهید شاه نظری ۲۲۲۶۹۶۱۰
پزشکی پردیس بین الملل تهران – بزرگراه شهید همت –جنب برج میلاد ۸۶۷۰۳۳۵۶

دفعات مشاهده: 886 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر