به همت دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت؛ همایش بازآموزی طب ایرانی ویژه پزشکان، با محوریت کبد چرب برگزار می‌شود

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۲۶ |

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی به نقل از وبدا:  دومین همایش بازآموزی طب ایرانی ویژه پزشکان، در راستای دست‌یابی به یکی از اولویت‌های مهم این دفتر برای آشنایی دست‌اندرکاران نظام سلامت کشور با آموزه‌های طب ایرانی و مکمل به‌منظور استفاده تلفیقی از این ظرفیت غنی بومی در کنار طب رایج و پاسخگویی مناسب به نیاز مردم برای استفاده از خدمات این حوزه، با امتیاز بازآموزی برای پزشکان عمومی و پزشکان عمومی شاغل در طرح پزشک خانواده، برگزار می‌شود.

از آنجایی که سازمان جهانی بهداشت، شیوع بیماری‌های غیر واگیر را یکی از بزرگ‌ترین مشکلات عصر حاضر و آینده بشر معرفی کرده و اصلی‌ترین راه مقابله با این بحران را اصلاح سبک زندگی می‌داند و از سوی دیگر مکتب طب ایرانی نیز بر اصلاح سبک زندگی و پیشگیری از بروز بیماری‌ها تاکید دارد، این همایش با محوریت کبد چرب و نگاه طب ایرانی به این بیماری برگزار شده و بررسی تعاریف و درمان‌های کبد چرب از دیدگاه طب رایج، کبد چرب از دیدگاه طب سنتی ایران و طب مکمل و اهمیت توجه به اصول شش‌گانه حفظ تندرستی در پیشگیری و درمان این بیماری، تدابیر دارویی و مفرده‌های مقوی کبد و پروتکل درمانی تلفیقی در درمان کبد چرب، محورهای اصلی آن هستند.

همایش بازآموزی طب ایرانی با محوریت کبد چرب، پنج‌شنبه 8 اسفند 1398، در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شده و تمامی پزشکان عمومی و پزشکان عمومی شاغل در طرح پزشک خانواده که علاقه‌مند به حضور در این همایش هستند، می‌توانند از طریق آدرس الکترونیکی http://pm.behdasht.gov.ir/page/shpm ثبت نام کنند.

دفعات مشاهده: 638 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر