• 1403/02/10 - 14:04

تجمع کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا

روز سه شنبه 11 اردیبهشت بعد از نماز ظهر و عصر در محوطه دانشگاه

332041.mp3 تجمع کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا

تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی ایران برای حمایت از اقدام دانشجویان آمریکا و اروپا

دانشگاهیان علوم پزشکی ایران برای حمایت از اقدام دانشجویان آمریکا و اروپا تجمع می‌کنند.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران، اعضای این دانشگاه از جمله اساتید و دانشجویان در پی اعتراضات دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، روز سه شنبه 11 اردیبهشت ماه سال جاری بعد از نماز ظهر و عصر در محوطه دانشگاه تجمع می‌کنند.

گفتنی است، دانشجویان در دانشگاه های آمریکا و اروپا در پی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه دست به اعتراضات گسترده‌ای زده‌اند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار آموزشی ,اخبار معاونت پزشکی عمومی,اخبار معاونت تخصصی و فوق تخصصی,اخبار معاونت تحصیلات تکمیلی,اخبارمعاونت دانشجویی و فرهنگی,اخبار معاونت امور هیئت علمی ,اخبارمدیریت توسعه آموزش ,اخبار معاونت مالی و اداری,اخبار معاونت پژوهشی,اخبار تربیت بدنی,اخبار انجمن های علمی ,[اخبار پايگاه],اطلاعيه ها
  • کد خبر : 332041