دستورالعمل

فرآیند کار در سامانه شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

 

هدف از تدوین این دستورالعمل، تعیین و شفاف‌سازی چارچوب و قوانین فرآیند کار با سامانه شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی (Labsnet) می‌باشد.

مفاهیم و تعاریف:

شبکه: شبکه آزماشگاهی فناوری‌های راهبردی ایران زیر نظر معاونت علمی، فناوری و اقتصادی دانش‌بنیان ریاست جمهوری با آدرس سایت www.labsnet.ir می‌‌باشد.

گروه‌های فعال: گروه‌هایی که دستگاه‌های آن‌ها در سامانه شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی جهت ارائه خدمات به انواع مشتریان (درون وبرون سازمانی، دولتی یا خصوصی)  در سایت دانشکده به آدرس http://fmd.iums.ac.ir/Xxr9 درج شده است.

دستگاه: تجهیزات آزمایشگاهی  که در شبکه جهت خدمات‌رسانی ثبت گردیده‌باشد.

کارشناس دستگاه: کارشناسانی که در سامانه شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی (Labsnet) جهت ارائه خدمات به انواع مشتریان (درون وبرون سازمانی، دولتی یا خصوصی) ثبت نام نمودند.

مشتریان: متقاضیان درون و برون سازمانی، دولتی یا خصوصی می‌باشند. پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از قسمت باشگاه مشتریان سایت labsnet.ir، آدرس آزمایشگاه دانشکده پزشکی را از صفحه اصلی جستجو نموده  و با مراجعه به آزمایشگاه، خدمت مورد نیاز خود را ثبت نمایند.

موارد اجرای این دستورالعمل:

  1. مسئولیت اجرای این دستورالعمل برعهده رابط (کارشناس آزمایشگاه )  می‌باشد.
  2. مسئولیت نظارت بر حسن اجرای دستورالعمل بر عهده مدیر گروه می‌باشد.
  3. تمامی امور مربوط به کار با دستگاه، توسط کارشناس دستگاه تعریف شده در سامانه انجام پذیرد.
  4. کارشناس به صورت روزانه موظف می‌باشد کارتابل خود را چک نموده و در صورت اعلام نیاز، درخواست مشتری را مشخص نماید..
  5. کارشناسان آزمایشگاه باید گزارش کامل خدمات‌‍دهی خود را در بازه زمانی ماهانه به معاونت اداری و مالی دانشکده پزشکی ارسال نماید.
  6. کارشناس موظف است در صورت عدم امکان ارائه خدمت (به دلیل خرابی تجهیز و ...)، به معاونت اداری و مالی دانشکده پزشکی ارائه گزارش نماید.
  7. کارشناس دستگاه موظف است در صورت عدم ارائه خدمت(عدم کالیبراسیون دستگاه، خرابی تجهیزات و...) حداگثرطی 24ساعت  موارد را با ذکر جزییات به کارشناس تجهیزات پزشکی اطلاع دهد. همچنین ایشان موظف است که در صورت وجود دستگاه مشابه سالم در ازمایشگاه دانشکده پزشکی ، مشتری را به بخش جدید معرفی نماید . 
  8. کارشناسان موظفند در طول روز، زمانبندی دستگاه را به‌گونه ای  برنامه‌ریزی نمایند که از دستگاه به صورت بهینه استفاده شود.
  9. کارشناس موظف است تمام اطلاعات مربوط به نمونه و آزمایش مشتری را محرمانه نگهداری نماید.
  10. در صورتی که مشخص شود که آزمایشگاه در ارائه خدمات اعتباری به نحوی تخلف کرده است، مانند ثبت خدمات غیر واقعی، ثبت خدمات پیش از موعد انجام خدمت، ثبت خدمات بیش از میزان خدمت ارائه شده، خرید و فروش اعتبار مشتریان و ...، مورد تخلف در کمیته (Labsnet)  بررسی گردیده و متناسب با تخلف جریمه نقدی در نظر گرفته شود.
  11. برای هر آزمایشگاه یک شناسه درآمدی  جداگانه در نظر گرفته شده است که کارشناسان موظف هستند آن شناسه را به مشتریان جهت واریز وجه اعلام نمایند.
  12. درخصوص مشتریان درون سازمانی (دانشکده پزشکی)، تمامی دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده که درخواست استفاده از امکانات آزمایشگاهی را در قالب طرح، پژوهش و ... دارند، موظف به پرداخت هزینه و ثبت در سامانه مذکور می‌باشند.
  13. درامدهای حاصله از هر دستگاه پس از بازگشت از دانشگاه به صورت ذیل تسهیم خواهد شد:

    یک: هزینه تعمیرات صورت گرفته دوره قبل از مبلغ مذکور کسر خواهد شد و به عنوان هزینه بالاسری متعلق به دانشکده پزشکی خواهد بود. .

    دو: درصدی از درآمد مذکور بسته به نوع خدمت و میزان خدمت و تاییدیه کمیته Labsnet ، به کارشناس دستگاه تعلق خواهد گرفت.

    سه: مابقی درآمد مذکور در اختیار مدیر گروه برای انجام هزینه های گروه طبق نظر ایشان خواهد بود.

  14. مسوولیت نظارت بر عملکرد دستگاهها به عهده کارشناس تجهیزات پزشکی می باشد.

 

تبصره : فقط پایان نامه های دانشجویی دانشگاه از پرداخت هزینه استفاده از دستگاه معاف می باشند.

 

 

برای جلوگیری از تخلف در سامانه لبزنت موارد زیر را مورد توجه قرار دهید:

الف: حتما بایستی از دانشجو کارت ملی یا شناسنامه گرفته شود.

ب: بصورت دوره ایی یازرسی توسط  کارشناس تجهیزات پزشکی دانشکده یا نماینده ریاست دانشکده، صورت بگیرد به جهت اینکه تمامی تست های انجام شده ثبت گردد و هزینه هر ران کاری انجام شده لحاظ گردد و درصورت مغایرت این موضوع توسط بازرس به مدیر گروه اطلاع داده شود. بدیهی است که در صورت تخلف مطابق بند شماره 10 تصمیم گیری خواهد شد.

ج: در آموزش تحصیلات تکمیلی حتما موقع تصفیه دانشجو، آیتمی به عنوان خدمات آزمایشگاهی طراحی شود و هر دانشجو موظف گردد که با دستگاههایی که در دانشکده استفاده کرده ، تصفیه صورت گیرد. 

د: حتما بایستی اساتید هر گروه با لبزنت  کار انجام دهند و مدیران گروه به این موضوع توجه ویژه کنند که تمامی تست ها در چهارچوب لبزنت انجام گردد. 

 

 

 

Template settings