دستورالعمل
فرآیند کار در سامانه شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی
هدف از تدوین این دستورالعمل، تعیین و شفافسازی چارچوب و قوانین فرآیند کار با سامانه شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی (Labsnet) میباشد.
مفاهیم و تعاریف:
شبکه: شبکه آزماشگاهی فناوریهای راهبردی ایران زیر نظر معاونت علمی، فناوری و اقتصادی دانشبنیان ریاست جمهوری با آدرس سایت www.labsnet.ir میباشد.
گروههای فعال: گروههایی که دستگاههای آنها در سامانه شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی جهت ارائه خدمات به انواع مشتریان (درون وبرون سازمانی، دولتی یا خصوصی) در سایت دانشکده به آدرس http://fmd.iums.ac.ir/Xxr9 درج شده است.
دستگاه: تجهیزات آزمایشگاهی که در شبکه جهت خدماترسانی ثبت گردیدهباشد.
کارشناس دستگاه: کارشناسانی که در سامانه شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی (Labsnet) جهت ارائه خدمات به انواع مشتریان (درون وبرون سازمانی، دولتی یا خصوصی) ثبت نام نمودند.
مشتریان: متقاضیان درون و برون سازمانی، دولتی یا خصوصی میباشند. پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از قسمت باشگاه مشتریان سایت labsnet.ir، آدرس آزمایشگاه دانشکده پزشکی را از صفحه اصلی جستجو نموده و با مراجعه به آزمایشگاه، خدمت مورد نیاز خود را ثبت نمایند.
موارد اجرای این دستورالعمل:
درامدهای حاصله از هر دستگاه پس از بازگشت از دانشگاه به صورت ذیل تسهیم خواهد شد:
یک: هزینه تعمیرات صورت گرفته دوره قبل از مبلغ مذکور کسر خواهد شد و به عنوان هزینه بالاسری متعلق به دانشکده پزشکی خواهد بود. .
دو: درصدی از درآمد مذکور بسته به نوع خدمت و میزان خدمت و تاییدیه کمیته Labsnet ، به کارشناس دستگاه تعلق خواهد گرفت.
سه: مابقی درآمد مذکور در اختیار مدیر گروه برای انجام هزینه های گروه طبق نظر ایشان خواهد بود.
تبصره : فقط پایان نامه های دانشجویی دانشگاه از پرداخت هزینه استفاده از دستگاه معاف می باشند.
برای جلوگیری از تخلف در سامانه لبزنت موارد زیر را مورد توجه قرار دهید:
الف: حتما بایستی از دانشجو کارت ملی یا شناسنامه گرفته شود.
ب: بصورت دوره ایی یازرسی توسط کارشناس تجهیزات پزشکی دانشکده یا نماینده ریاست دانشکده، صورت بگیرد به جهت اینکه تمامی تست های انجام شده ثبت گردد و هزینه هر ران کاری انجام شده لحاظ گردد و درصورت مغایرت این موضوع توسط بازرس به مدیر گروه اطلاع داده شود. بدیهی است که در صورت تخلف مطابق بند شماره 10 تصمیم گیری خواهد شد.
ج: در آموزش تحصیلات تکمیلی حتما موقع تصفیه دانشجو، آیتمی به عنوان خدمات آزمایشگاهی طراحی شود و هر دانشجو موظف گردد که با دستگاههایی که در دانشکده استفاده کرده ، تصفیه صورت گیرد.
د: حتما بایستی اساتید هر گروه با لبزنت کار انجام دهند و مدیران گروه به این موضوع توجه ویژه کنند که تمامی تست ها در چهارچوب لبزنت انجام گردد.