• 1403/02/04 - 11:23

اولین نشست کمیته هوش مصنوعی در پژوهش برگزار شد

331937.mp3 اولین نشست کمیته هوش مصنوعی در پژوهش برگزار شد

به گزارش معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی : اولین نشست کمیته هوش مصنوعی در پژوهش روز چهارم اردیبهشت ماه در سالن شهید افتخاریان، با حضور جناب آقای دکتر باقری ریاست دانشکده پزشکی، سرکار خانم دکتر خوئی معاونت پژوهشی واکثر نمایندگان گروه‌های آموزشی برگزار شد. در ابتدا مسائل پایه در حوزه هوش مصنوعی (AI) توسط جناب آقای دکتر اصغرزاده برای حاضران تشریح شده؛ در ادامه مسائل و مشکلات پژوهش به طور کلی و به اخص در حوزه هوش مصنوعی توسط نمایندگان مطرح شد. در پایان نشست قرار بر این گرفت، تا ادامه نشست‌ها با پیشنهاد نمایندگان گروه‌های آموزشی به صورت بینارشته‌ای (پایه و بالین) و خردتر برگزار شود.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار معاونت پزشکی عمومی,اخبار معاونت تخصصی و فوق تخصصی,اخبار معاونت تحصیلات تکمیلی,اخبارمعاونت دانشجویی و فرهنگی,اخبار معاونت امور هیئت علمی ,اخبارمدیریت توسعه آموزش ,اخبار معاونت مالی و اداری,اخبار معاونت پژوهشی,اخبار تربیت بدنی,اخبار انجمن های علمی ,[اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 331937