• 1398/06/27 - 05:55

262389.mp3 اطلاعيه ثبت نام از پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال تحصيلي99-98 دانشگاه علوم پزشکي ايران

اطلاعيه ثبت نام از پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال تحصيلي99-98 دانشگاه علوم پزشکي ايران منتشر شد.

به نقل از روابط عمومي معاونت آموزشي:

پذيرفته شدگان گرامي:

ضمن عرض سلام و تبريک به مناسبت موفقيت شما  دراين آزمون و آرزوي توفيق الهي، خواهشمنداست قبل ازثبت نام نکات زير را با دقت مطالعه نماييد.

فرايند ثبت نام در دو مرحله انجام مي گردد :

مرحله اول بصورت الکترونيکي:

- کليه پذيرفته شدگان (ورودي هاي مهر وبهمن)  ازتاريخ چهار شنبه 27 شهريور 98  لغايت  يکشنبه  31 شهريور 98   جهت تکميل فرمهاي ثبت نام واسکن مدارک مشروحه ذيل به   آدرس http://registration.iums.ac.ir مراجعه نمايند:

1-    تکميل واسکن  فرم هاي ثبت نام  :

الف) فرم شماره 1  (براي کليه پذيرفته شدگان الزامي مي باشد.)

ب) فرم شماره 2 (براي پذيرفته شدگان داراي تناقض در نمرات دروس سوابق تحصيلي در آزمون سراسري )

ب) فرم شماره 4 مخصوص پذيرفته شدگان منطقه 1، شاهد، رزمندگان

ج) فرم شماره 6 مخصوص پذيرفته شدگان منطقه 2و3

? تکميل واسکن فرم هاي  ثبت نام الزامي مي باشد.

2-  اصل مدرک يا  گواهي  ديپلم متوسطه نظام آموزشي ترمي واحدي يا گواهي پايان دوره پيش دانشگاهي (که تا تاريخ  31 شهريور ماه 1398 اخذ شده باشد)براي داوطلبان نظام جديدآموزش متوسطه با مهرو امضاء مدير مرکزپيش دانشگاهي که نوع گواهي پيش دانشگاهي ،بخش و شهرستان محل اخذ مدرک پيش دانشگاهي درآن قيد شده باشد.

3-  کارنامه کلي ريز نمرات دوره سه ساله متوسطه (دريک برگ )

4- کارنامه کلي ريز نمرات دوره پيش دانشگاهي (دريک برگ)

5- گواهي دوره چهارساله نظام قديم آموزش متوسطه با مهرو امضاء مديردبيرستان

6-  کارنامه کلي  و گواهي مدرک دوره کارداني / کارشناسي / کارشناسي ارشد  براي پذيرفته شدگاني که با مدرک فوق ثبت نام نموده اند.

? گذراندن طرح نيروي انساني براي دانش آموختگان مقطع کارشناسي مشمول طرح الزامي است.

7- قبض رسيد درخواست  تاييديه  تحصيلي  دوره  متوسطه يا پيش دانشگاهي (جهت درخواست فوق با دردست داشتن گواهي دوره متوسطه يا دوره پيش دانشگاهي خود به دفتر پيشخوان دولت مراجعه نماييد.)

8-  تصويرشناسنامه ( ازکليه صفحات ) وعکس

9-  تصويرکارت ملي (از دو رو)

10-  گواهي استفاده ازسهيمه شهداء وايثارگران  وتکميل و اسکن  فرم  مربوط به ايثارگران

11- مدرک معافيت  يا پايان خدمت دوره وظيفه عمومي  يا برگه اعزام بخدمت براي آقايان متولدين 80 و قبل از آن

? متولدين سالهاي  81 و82  نيازي به ارائه مدرک ندارند.

? گواهي موافقت با ادامه تحصيل جهت  پرسنل انتظامي

? ارائه مجوز معافيت تحصيلي از دانشگاه محل تحصيل قبلي جهت دانشجويان انصرافي

12- اصل حکم مرخصي سالانه يا موافقت رسمي و بدون قيد وشرط براي کارمندان دولت

13- مدارک ضروري براي پذيرفته شدگان رشته کارشناسي پرستاري با سهميه بهياري:

? معرفي نامه مبني بر داشتن حداقل  3سال سابقه خدمت اعم از دولتي يا غير دولتي به عنوان بهيار دراستان محل اشتغال با تاييد دفتر پرستاري محل خدمت

? ارائه مدرک ديپلم کامل متوسطه بهياري نظام قديم يا بهياري نظام جديد به همراه گواهي پيش دانشگاهي که تا تاريخ  31 شهريور ماه 1398 اخذ شده باشد.

14- فرم مخصوص انصراف قطعي براي پذيرفته شدگاني که دانشجوي دوره روزانه بوده اند.

15- پذيرفته شدگان اتباع خارجي ضروريست يکي از مدارک اقامتي يا شناسايي معتبر مشروحه ذيل را اسکن نمايند :

? کارت هويت ويژه اتباع خارجي معتبر

? گذرنامه معتبر (داراي پروانه اقامت با حداقل شش ماه اعتبار)

? دفترچه پناهندگي سياسي صادره از نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران

? برگ خروج از کشور مدت دار مرحله ششم آمايش صادره از اداره کل امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت کشور

تذکر خيلي مهم :

مرحله دوم بصورت حضوري :

پس از اطمينان ازتکميل مدارک ودريافت پيام "ثبت نام انجام شد ". فرم تاييديه ثبت نام موقت" را چاپ نموده و همراه با  اصل مدارک اسکن  شده  از روز  دوشنبه اول مهر 1398 لغايت چهارشنبه 3 مهر 1398  از ساعت 9 صبح  به دانشکده مربوطه ارائه  نمائيد درغيراينصورت ثبت نام شما لغو  خواهد گرديد.

? نکات مهم وضروري :

-   سايت ثبت نام از روزچهار شنبه 27 شهريور 98   قابل دسترسي مي باشد.

-  درخواست تاييديه تحصيلي دوره متوسطه يا  پيش دانشگاهي از دفتر پيشخوان دولت   وارائه  رسيد  آن به دانشکده  نيز براي کليه پذيرفته شدگان الزامي است.

- پذيرفته شدگان نيمسال اول سال تحصيلي 99-98  پس از ثبت نام وارائه اصل مدارک به دانشکده مربوطه به آدرس sama.iums.ac.ir  مراجعه و درسامانه سما انتخاب واحد اينترنتي انجام دهند .

-در خصوص انتخاب واحد پذيرفته شدگان نيمسال دوم سال تحصيلي 99-98  نيز مراتب متعاقبا (دي ماه98 ) از طريق سايت  دانشکده مربوطه  اعلام خواهد شد .

**درخصوص اطلاع از امکانات رفاهي به سايت معاونت دانشجويي به آدرس سايت vcs.iums.ac.ir مراجعه  نماييد.

کليه اطلاعات مربوط به ثبت نام پذيرفته شدگان از طريق سايت معاونت آموزشي  ( edu.iums.ac.ir )          به روزرساني مي شود. خواهشمند است از طريق سايت پيگيري نمائيد.

-ضمناً شما عزيزان مي توانيد  درصورت داشتن هرگونه سؤال و يا مشکل در امور زير:

-ثبت نام  از تاريخ  بيست و هقتم شهريور 98  از ساعت 30/8 لغايت 30/14 با شماره تلفن هاي    86702212  و 86702213

- درصورت اشکال فني در ارسال واسکن  مدارک با شماره تلفن 86702217

-درارتباط با مسائل رفاهي (خوابگاه ، سندتعهدمحضري ، وام دانشجويي ،تغذيه و........)      با شماره تلفن  86703703 (اداره رفاه)  تماس حاصل فرمائيد.

آدرس و تلفن تماس با دانشکده ها :

دانشکده آدرس شماره تلفن

پزشکي

تهران: بزرگراه شهيد همت- جنب بيمارستان ميلاد 86703359

پرستاري و مامايي

تهران-  خيابان وليعصر-بالاتر از ظفر خيابان شهيد ياسمي 88882885

پيراپزشکي

تهران – بزرگراه شهيد همت –جنب برج ميلاد 86704525

علوم توانبخشي

تهران- خيابان ميرداماد-ميدان مادر خيابان شهيد شاه نظري 22222059

بهداشت      تهران: بزرگراه شهيد همت- جنب بيمارستان ميلاد 86704777

پرديس بين الملل