• 1397/07/23 - 07:33
به گزارش روابط عمومي دانشکده پزشکي

انتخابات شوراي مرکزي کانون دانشجويي هلال احمر دانشگاه ايران برگزار مي شود

262345.mp3 انتخابات شوراي مرکزي کانون دانشجويي هلال احمر دانشگاه ايران برگزار مي شود

به گزارش روابط عمومي دانشکده پزشکي :علاقه مندان به عضويت در شوراي مرکزي کانون هلال احمردانشگاه جهت اعلام کانديداتوري خود و همچنين تکميل فرم عضويت سازمان جوانان جمعيت هلال احمر با دردست داشتن مدارک مورد نياز، مي‌توانند تا روز شنبه مورخ ?8 مهر ماه ?? به يکي از دفاتر ذيل مراجعه نمايند.

• مديريت فرهنگي و فوق برنامه دانشگاه ( واقع در طبقه سوم ساختمان معاونت دانشجوئي و فرهنگي دانشگاه - پرديس همت)

• معاونت دانشجوئي و فرهنگي دانشکده علوم توانبخشي

• مدارک مورد نياز:

• تکميل فرم عضويت سازمان جوانان جمعيت هلال احمر

• کپي صفحه اول شناسنامه

• کپي کارت ملي

• کپي کارت دانشجويي

• يک قعطه عکس

• زمان برگزاري انتخابات: روز دوشنبه سي ام مهرماه ساعت 14الي16

• مکان برگزاري انتخابات: مديريت فرهنگي و فوق برنامه دانشگاه ( واقع در پرديس همت- طبقه سوم ساختمان معاونت دانشجوئي و فرهنگي دانشگاه)

• جهت حضور دانشجويان از دانشکده هاي علوم توانبخشي، مديريت ، پرستاري و مامايي  وسيله نقليه رأس ساعت 15:15 از محل دانشکده هاي مذکور به پرديس همت آماده حرکت مي باشد.

براي دريافت فايل عضويت اينجا را کليک کنيد