• 1398/07/24 - 06:02

با همکاري مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه ، وبينار آنلاين برگزار مي شود

262402.mp3 برگزاري وبينار آنلاين در دانشگاه ايران

برگزاري وبينار آنلاين در دانشگاه ايران

به نقل از روابط عمومي معاونت آموزشي: به اطلاع اعضاي هيئت علمي، دانشجويان و کارشناسان دانشگاه مي رساند مرکز تحقيقات و آموزش وابسته به دانشگاه بريتيش کلمبياي کانادا  CHES (Centre for Health Education Scholarship)، در تاريخ ?? اکتبر ???? (ساعت ?? لغايت ?:??pm) مطابق با روز چهارشنبه مورخ ?? مهر ???? (ساعت ??:??) وبينار رايگاني با مشخصات زير برگزار خواهد نمود.
به همين منظور مديريت مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه در نظر دارد امکانات شرکت در وبينار آنلاين مذکور را جهت علاقه مندان در دفتر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه فراهم نمايد تا شرکت کنندگان در اين وبينار بتوانند در نقد وبينار،  امکان سنجي همکاري و يا پياده سازي ايده هاي مطرح شده مشارکت فعال داشته باشند. علاقه مندان به شرکت در اين وبينار مي توانند اسامي خود را از طريق شماره تماس ???????? به خانم وکيلي اعلام نمايد.
شايان ذکر است حضور در اين برنامه صرفا با ثبت نام قبلي مقدور مي باشد.
Speaker: Dr. Martin Pusic
Title: Systematic Practice Makes Perfect: A Discussion of Better Ways to Learn Visual Diagnosis
Date: Wednesday, October ??, ????
Time: ??:??pm to ?:??pm (This is a non-catered event. Feel free to bring a lunch)
همچنين علاقه مندان مي توانند براي کسب اطلاعات بيشتر به سايت https://ches.med.ubc.ca مراجعه فرمايند.