• 1401/09/09 - 13:42

تاکید ریاست دانشکده پزشکی بر توجه بیشتر به سلامت روان دانشجویان و دستیاران

8239.mp3 تاکید ریاست دانشکده پزشکی بر توجه بیشتر به سلامت روان دانشجویان و دستیاران

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی : دکتر فهیمه سهیلی پور در جلسه مدیران گروههای آموزشی درخصوص اهمیت توجه بیشتر به سلامت روان دانشجویان و دستیاران توضیحاتی ارائه نمود و در ادامه آقای حمید پیروی ،ریاست مرکز مشاوره دانشجویان بر لزوم همکاری گروههای آموزشی در غربالگری و دریافت خدمات توسط فراگیران و پیشگیری از مواردی چون خودکشی تاکید کرد .

در ادامه جلسه بر افزایش سواد سلامت روان در میان اساتید و فراگیران نیز تاکید شد و مقرر شد مدیران گروه نیز در جلسات بعدی موارد قابل پیگیری را مطرح و بررسی نمایند .

بحث درخصوص دستورالعمل تمام وقتی و ارزشیابی مدیران گروهها و همچنین اهمیت نقش مدیران گروه در اعتبار بخشی از دیگر عناوین مطرح شده در جلسه بود ./

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار معاونت امور هیئت علمی