• 1400/07/26 - 09:16
اداره توسعه فعاليت هاي قرآن دانشگاه؛

ثبت نام بيست‌وششمين دوره جشنواره قرآني هدهد تمديد شد

262445.mp3 ثبت نام بيست‌وششمين دوره جشنواره قرآني هدهد تمديد شد

مهلت ثبت نام در بيست و ششمين دوره جشنواره قرآني هدهد تا ?? آبان و تاريخ  آزمون معارف مرحله دانشگاهي ? آذر ماه اعلام شد.

به گزارش مفداايران، به دنبال ابلاغ آيين نامه بيست و ششمين جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت به دانشگاه‌هاي علوم پزشکي سراسر کشور، مهلت ثبت نام بيست و ششمين جشنواره قرآني هدهد تا ?? آبان‌ماه تمديد شد.

بر اين اساس علاقمندان «دانشجويان، کارمندان و اساتيد دانشگاه‌هاي علوم پزشکي سراسر کشور» در ? بخش :"آوايي"، "ادبي"، "پژوهشي"، "فن آوري"، "معارفي"، "هنري" طبق زمانبندي تعيين شده مي‌توانند در اين جشنواره بزرگ قرآني شرکت کنند.

بر اين اساس برگزاري آزمون‌هاي بخش معارفي به ? آذرماه جاري موکول و ثبت اطلاعات و مشخصات نفرات برتر بخش آوايي و معارفي نيز تا ?? آذرماه تمديد گرديده است.

از ديگر تغييرات صورت گرفته در اين جشنواره مي‌توان به اين مطلب اشاره کرد که آثار شرکت کنندگان در دو رشته "ترجمه‌خواني" و "آيين سخنوري" به جاي mp?  مي‌بايد به صورت mp? بارگزاري شود.

بيست‌وششمين دوره از جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌هاي علوم پزشکي کشور(هدهد) مانند سنوات گذشته در دو مرحله دانشگاهي و سراسري برگزار خواهد شد و در گروه دانشجويان در تعدادي از رشته‌ها، مرحله ملي نيز اجرا خواهد شد.

قابل ذکر است زمان بارگذاري و ارسال آثار به شرح ذيل است:

?.ثبت نام در سامانه جشنواره توسط شرکت کنندگان تا ?? آبان ماه

?.بارگذاري آثار مرحله دانشگاهي بخش آوايي در سامانه توسط شرکت کنندگان تا ?? آبان ماه

?.برگزاري آزمون هاي بخش معارفي روز ? آذرماه

?.بارگذاري مرحله دانشگاهي بخش هاي آوايي: ?? تا ?? آبان ماه

?.بارگزاري آثار بخش هاي ادبي،پژوهشي،فناوري و هنري در سامانه توسط شرکت کنندگان تا ?? دي ماه

?.برگزاري مرحله سراسري توسط مرکز قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکي(بخش معارفي :?? بهمن ماه و ساير بخش ها:بهمن ماه ????)

?. برگزاري مرحله ملي ويژه دانشجويان به ميزباني وزارت علوم فروردين ماه????

• گروه اخبار : اطلاعيه ها