• 1402/10/17 - 10:25

ثبت نام وام بیمه تامین اجتماعی آغاز شد

ثبت نام وام بیمه تامین اجتماعی جهت دانشجویان مقاطع فوق تخصص ،تخصص و Phd از شانزدهم دی ماه آغاز شده است.

322102.mp3 ثبت نام وام بیمه تامین اجتماعی آغاز شد

به گزارش« مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران » و بنا بر اطلاع اداره رفاه مدیریت امور دانشجویی دانشگاه ، باتوجه به هماهنگی های صورت گرفته دانشجویان مقاطع فوق تخصص ، تخصص و دکترای تخصصی (Phd) می توانند جهت دریافت وام بیمه تامین اجتماعی براساس آئین نامه صندوق رفاه و زمانبندی اعلام شده در سامانه پرتال صندوق رفاه دانشجویان ثبت نام نمایند. لازم به ذکر است که دانشجویان متقاضی بایستی قبل از ثبت نام جهت اطلاع از جزئیات دستورالعمل ثبت نام و راهنما را مطالعه نمایند . ارائه تعهد محضری ، داشتن شماره شبا حساب جهت وام بیمه تامین اجتماعی الزامی است و مهلت ثبت نام نیز تمدید نمی گردد.

زمان ثبت نام :

روز شنبه مورخ 1402/10/16لغایت 1402/10/25

آدرس پرتال :

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار معاونت پزشکی عمومی,اخبار معاونت تخصصی و فوق تخصصی,اخبار معاونت تحصیلات تکمیلی,اخبارمعاونت دانشجویی و فرهنگی,اخبار انجمن های علمی ,[اخبار پايگاه]