• 1402/07/09 - 11:48
براساس نتایج رتبه بندی تایوان 2023 عنوان شد

دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع برترین دانشگاه‌های جهان

مدیر اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح جزئیات جایگاه جهانی این دانشگاه براساس نتایج رتبه بندی تایوان 2023 پرداخت.

20702.mp3 دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع برترین دانشگاه‌های جهان

دکتر عسگر آقایی در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، با بیان این مطلب عنوان کرد: بر اساس نتایج آخرین رتبه بندی جهانی دانشگاه ملی تایوان، دانشگاه علوم پزشکی ایران با کسب رتبه 650-601 در جمع برترین دانشگاه های جهان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی ایران با کسب رتبه جهانی 650-601، هفتمین دانشگاه برتر کشور (در بین 18 دانشگاه رتبه بندی شده از ایران) و چهارمین دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور ( در بین 8 دانشگاه علوم پزشکی رتبه بندی شده از ایران) شده است.

آقایی افزود: بر اساس نتایج رتبه بندی تایوان سال 2023، دانشگاه تهران با کسب رتبه 286 جهان، برترین دانشگاه کشور در میان 18 دانشگاه رتبه بندی شده از ایران شده است.

وی گفت: در رتبه بندی دانشگاه ملی تایوان، با بررسی یک هزار دانشگاه برتر جهان، در زمینه سه شاخص بهره‌وری، تاثیر و تعالی پژوهشی و 8 سنجه (شمار مقاله‌های 11 سال گذشته، شمار مقاله‌های سال گذشته، تعداد استنادات 11سال گذشته، تعداد استنادات 2 سال پیش، میانگین استنادات 11 سال گذشته، شاخص"اچ" دو سال قبل، شمار مقالات پراستنادات 10 سال قبل و شمار مقالات منتشر شده در مجلات با ضریب تاثیر بالا در دوسال گذشته) بررسی شده که به‌صورت خودکار و بدون خود اظهاری دانشگاه‌ها مورد بهره برداری قرار گرفته است.

مدیر اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: در این رتبه بندی بیش از آنکه به کمیت انتشارات علمی پرداخته شود، به کیفیت انتشارات توجه شده است و کیفیت علمی انتشارات، 75 درصد امتیاز نهائی را شامل می‌شود.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار آموزشی ,اخبار سلامت
  • کد خبر : 20702