• 1402/03/31 - 13:16

دومین مراسم جشن فارغ­ التحصیلی دانشجویان دانشگاه­های علوم پزشکی کشور

16675.mp3 دومین مراسم جشن فارغ­ التحصیلی دانشجویان دانشگاه­های علوم پزشکی کشور

می­رساند با توجه به برگزاری دومین مراسم جشن فارغ­ التحصیلی دانشجویان دانشگاه­های علوم پزشکی کشور در جوار حرم مطهر رضوی(ع) در روز چهارشنبه مورخ 21 تیر ماه سال جاری از ساعت 15 الی 18 از سوی اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت، خواهشمند است علاقه مندان به شرکت اسامی خود را در قالب فرم پیوست تکمیل و تا تاریخ 1402/4/5به ایمیل heidari.m@iums.ac.ir  ارسال نمایند .

نکات مورد توجه:

• این مراسم شامل دانشجویان دختر بوده که حداکثر یک سال از زمان فارغ التحصیلی آنان گذشته باشد ، بنابراین از ثبت نام دانشجویانی که در حال تحصیل هستند و یا هنوز فارغ التحصیل نشدند، خودداری شود.
  • در صورت بالا بودن تعداد متقاضیان نسبت به سهمیه اختصاصی، قرعه کشی صورت می­گیرد.
  • ایاب و ذهاب دانشجویان به عهده­ی دانشگاه بوده و پذیرش افراد از تاریخ 20 تیر در مجتمع اقامتی امکانپذیر می­باشد. (آدرس محل اقامت متعاقباً اعلام می­گردد)
  • همراه داشتن کارت دانشجویی و کارت ملی شرکت کنندگان در این مراسم، الزامی است.

ضمناً، شماره تماس 88610126  جهت پاسخگویی به سئوالات احتمالی اعلام می­شود.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبارمعاونت دانشجویی و فرهنگی