• 1399/04/02 - 04:34

شرايط بازگشت دانشجويان به خوابگاه‌هاي دانشجويي دانشگاه ايران

262422.mp3 شرايط بازگشت دانشجويان به خوابگاه‌هاي دانشجويي دانشگاه ايران

شرايط بازگشت دانشجويان به خوابگاه‌هاي دانشجويي دانشگاه ايران
شرايط و ضوابط اسکان دانشجويان در خوابگاه‌هاي دانشجويي دانشگاه ايران اعلام شد.

به نقل از مفداايران- در خصوص بازگشت دانشجويان به خوابگاه‌هاي دانشجويي، اسکان دانشجويان بر اساس شرايط و ضوابط ذيل خواهد بود:

?- اقدام به خودارزيابي (حداقل ?? ساعت قبل از ورود به خوابگاه) در سامانه سلامت salamat.gov.ir  و در صورتيکه نياز به معاينه باليني باشد، مي‌بايست به پايگاه‌هاي سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه نمايند.

?- از ورود افراد مشکوک به خوابگاه، قبل از اجراي پروتکل وزارت بهداشت و فرآيندهاي مربوطه، جلوگيري به عمل خواهد آمد.

?- کسانيکه در اعضاي خانواده و يا نزديکانشان مورد بيمار، فوت و مشکوک وجود دارد، نيازمند اخذ گواهي سلامت از مراجع ذيصلاح مي‌باشند.

? - دانشجو موظف است تمام پروتکل‌هاي بهداشتي از قبيل استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعي، عدم تجمع در خوابگاه‌ها، شستشوي مرتب دست‌ها و ... را رعايت نمايد.