• 1399/03/10 - 05:08

شرايط پذيرش دانشجويان ايراني انتقال از خارج کشور

به اطلاع دانشجويان ايراني متقاضي انتقال از خارج کشور رشته هاي پزشکي و داروسازي و رشته هاي علوم توانبخشي مي رساند دانشگاه علوم پزشکي ايران از بين واجدين شرايط زير دانشجو مي پذيرد.

262420.mp3 شرايط پذيرش دانشجويان ايراني انتقال از خارج کشور

اطلاعيه درخصوص دانشجويان متقاضي نقل و انتقالات در نيمسال اول سال تحصيلي???-??

?به نقل از روابط عمومي معاونت آموزشي: اين دانشجويان پس از بررسي و در صورت داشتن شرايط لازم جهت مصاحبه به پرديس بين الملل معرفي خواهند شد و پذيرفته شدن ايشان منوط به موفقيت در مصاحبه علمي خواهد بود:
معرفي نامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي
معدل کل ديپلم بالاي ??
معدل کتبي ديپلم بالاي ??
معدل کل پيش دانشگاهي بالاي ??
مجموع کل سه معدل بالاي ?? باشد
متقاضيان مي توانند در بازه زماني يکم الي سي و يکم تيرماه سال جاري به ستاد مرکزي- طبقه دوم- اداره پذيرش و ثبت نام- اتاق ??? مراجعه نمايند.
به درخواست هاي خارج از اين محدوده زماني ترتيب اثر داده نخواهدشد

طبق مصوبه نامه شماره ????/???/د مورخ ??/?/?? وزارت بهداشت ،درمان آموزش پزشکي دانشجويان مذکر مشمول نظام وظيفه چنانچه بيش از يکسال تحصيلي درخارج از کشور تحصيل نموده اند حائز شرايط ثبت نام دراين دانشگاه نمي باشند.