• 1402/09/18 - 11:34

صندوق قرض الحسنه دانش جویان

صندوق قرض الحسنه دانشجویان معاونت دانشجویی ، فرهنگی با همراهی و همدلی دانشجویان گرامی فعالیت خود را مجدد آغاز کرد.

320194.mp3 صندوق قرض الحسنه دانش جویان

مدارک مورد نیاز جهت عضویت درصندوق و دریافت وام به شرح ذیل است:

1. تصویر فیش واریز حق عضویت به مبلغ یکصد هزار تومان معادل ۱۰۰۰۰۰۰ ریال به یکی از روشها

شماره حساب : ۶۸۵۵۳۴۹ ، یا شماره کارت : ۵۸۹۴۶۳۷۰۰۰۲۰۴۹۱۴ و یا شماره شبا : ۴۷۰۱۳۰۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۶۸۵۵۳۴۹ IR بنام صندوق قرض الحسنه دانشجویان نزد بانک رفاه کارگران

1. ارائه تصویر کارت دانشجویی
  2. شایان ذکراست درخصوص دانشجویان مقاطع تخصص در صورت نداشتن کارت دانشجویی ارائه کارت شناسایی معتبرمقطع تخصص الزامی است .
  3. ثبت نام وام و بارگذاری مدارک از طریق سایت ذیل امکان پذیر می باشد :

1. مبلغ وام حداکثر پنج میلیون تومان معادل ۵۰۰۰۰۰۰۰ ریال
  2. بازپرداخت اقساط بلافاصله پس از دریافت وام و طی ۱۰ ماه می باشد ، دانشجویان قبل از فارغ التحصیلی می بایستی تسویه حساب نمایند.

توجه :

حسن دریافت این وام بدون ارائه ضامن و تمامی مراحل ثبت نام تا دریافت وام غیرحضوری بوده ، همچنین ادامه پرداخت وام به سایر عزیزان منوط به بازپرداخت به موقع اقساط وام گیرندگان است.

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود جهت تکمیل فرآیند ثبت نام در حوزه معاونت فرهنگی، دانشجوئی و عضویت در صندوق قرض الحسنه دانشجویان می بایستی مبلغ حق عضویت را طبق اطلاعات مندرج در جدول ذیل واریز و فیش واریزی را هنگام مراجعه به دانشکده به امور دانشجوئی دانشکده مربوطه تحویل دهند.

درصورت داشتن هرگونه سوال می توانید با شماره تلفن 86703737 سرکارخانم خوشحال (اداره رفاه و تعاون) تماس حاصل فرمایند.

صندوق قرض الحسنه دانش جویان

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبارمعاونت دانشجویی و فرهنگی,[اخبار پايگاه],اطلاعيه ها
  • کد خبر : 320194