• 1398/06/30 - 04:28

فراخوان همکاري با دبيرخانه همايش و جشنواره شهيد مطهري

262390.mp3 فراخوان همکاري با دبيرخانه همايش و جشنواره شهيد مطهري

فراخوان همکاري با دبيرخانه همايش و جشنواره شهيد مطهري

فراخوان همکاري با دبيرخانه همايش و جشنواره شهيد مطهري به عنوان داور جديد اعلام شد.

به نقل از روابط عمومي معاونت آموزشي: به اطلاع اعضاي هيئت علمي مي رساند که بيست و يکمين همايش کشوري آموزش علوم پزشکي و سيزدهمين جشنواره کشوري شهيد مطهري در ?? لغايت ?? فروردين ماه ???? برگزار مي شود. همانند سال هاي گذشته، به منظور بهره برداري حداکثري از توان تخصصي اعضاي هيئت علمي در کليه دانشگاه/ دانشکده هاي علوم پزشکي، فراخوان همکاري با دبيرخانه همايش و جشنواره به عنوان داور جديد اعلام مي شود.

لذا به اطلاع علاقه مندان همکاري با همايش و/يا جشنواره رسانده شود که حداکثر تا تاريخ ? مهر ماه ????، ضمن مراجعه به سامانه epoll از طريق آدرسhttps://app.epoll.pro/e/omidco/MDA?MDk?  فرم اعلام آمادگي را تکميل فرمايند.

در اين چارچوب آن دسته از عزيزاني که هر يک از شرايط زير را داشته باشند لازم است فرم مذکور را تکميل کنند:

1. سابقه همکاري با اين مرکز در زمينه داوري خلاصه مقالات همايش يا فرايندهاي جشنواره شهيد مطهري را نداشته اند.

2. سابقه داوري خلاصه مقالات همايش کشوري را داشته اند ولي در سال جاري متقاضي همکاري با جشنواره کشوري شهيد مطهري هستند.