• 1403/01/25 - 09:22

فرم درخواست خرید کتاب از نمایشگاه بین المللی تهران در سال 1403

کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در راستای تسهیل دسترسی به منابع علمی و آموزشی، امکان سفارش کتاب از سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را فراهم کرده است.

330897.mp3 فرم درخواست خرید کتاب از نمایشگاه بین المللی تهران در سال 1403

به گزارش« مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران» و به نقل از روابط عمومی کتابخانه مرکزی این دانشگاه؛ کتابخانه مرکزی دانشگاه در راستای تسهیل دسترسی دانشجویان و اساتید به منابع علمی و آموزشی، امکان خرید کتاب از سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را فراهم کرده است.

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه کتابخانه به نشانی /https://diglib.iums.ac.ir پیشنهاد-کتاب و پر کردن فرم درخواست، کتاب‌های مورد نیاز خود را از نمایشگاه کتاب تهران سفارش دهند.

با استفاده از این سامانه، دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایران می‌توانند بدون نیاز به حضور در نمایشگاه کتاب تهران، کتاب‌های مورد نیاز خود را به راحتی سفارش و دریافت نمایند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار آموزشی ,اخبار معاونت پزشکی عمومی,اخبار معاونت تخصصی و فوق تخصصی,اخبار معاونت تحصیلات تکمیلی,اخبارمعاونت دانشجویی و فرهنگی,اخبار انجمن های علمی ,[اخبار پايگاه],اطلاعيه ها