• 1403/01/18 - 12:52

همایش ملی درباره‌ی خانواده، فرزندآوری و جوانی جمعیت برگزار می شود

نخستین همایش ملی خانواده، فرزندآوری و جوانی جمعیت در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد برگزار می شود.

330677.mp3 همایش ملی درباره‌ی خانواده، فرزندآوری و جوانی جمعیت برگزار می شود

به گزارش« مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران»، نخستین همایش ملی خانواده، فرزندآوری و جوانی جمعیت با هدف ترویج فرهنگ فرزندآوری و بررسی راهکارهای جوانی جمعیت، 27 و 28 اردیبهشت ماه 1403 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد برگزار می‌شود.
این همایش در شش محور اصلی سلامت جسم، سلامت روان، سلامت اجتماعی، سلامت معنوی، چالش‌ها و راهکارهای کاهش سقط جنین و همچنین بخش رویداد با رویکردهای پژوهشی، رسانه‌های دیداری، شنیداری، دیجیتال و ادبی به بررسی موضوعات مرتبط با خانواده، فرزندآوری و جوانی جمعیت می‌پردازد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این همایش و ارسال مقالات، پوستر، تیزر، موشن گرافی، نقاشی، عکاسی، اپلیکیشن، شعر، داستان کوتاه، نمایشنامه و پادکست تا 30 فروردین ماه 1403 به سامانه http://Javani.ssu.ac.ir مراجعه کنند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار آموزشی ,اخبار سلامت ,[اخبار پايگاه],اطلاعيه ها