• 1401/11/30 - 09:13
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت خبر داد

پیش ثبت نام بیمه تکمیلی دانشجویان دستیاری و دکترای تخصصی آغاز شد

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از آغاز پیش ثبت نام بیمه تکمیلی برای دانشجویان دستیاری و دکترای تخصصی خبر داد.

11645.mp3 پیش ثبت نام بیمه تکمیلی دانشجویان دستیاری و دکترای تخصصی آغاز شد

بیمه تکمیلی

به گزارش مفدا، دکتر علی اکبر محمدی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از آغاز پیش ثبت نام بیمه تکمیلی برای دانشجویان دستیاری و دکترای تخصصی خبر داد و گفت: بیمه درمانی تکمیلی (دی) بدون در نظر گرفتن بیمه پایه در قالب تسهیلات از تاریخ یک بهمن ماه سال جاری به مدت یک سال برای دانشجویان دستیاری و دکترای تخصصی علوم پزشکی کشور در نظر گرفته شده است.

محمدی در ادامه با اشاره به اینکه این بیمه ، بسته کاملی است که خدمات ناباروری و دندان پزشکی را نیز شامل می شود افزود : این بیمه با سرانه ماهانه یک میلیون و چهارصد هزار ریال و با سهم بیمه گذار (فرانشیز) ۳۰ درصد در قالب وام پرداخت می‌شود و بازپرداخت آن بعد از فراغت از تحصیل خواهد بود.

رئیس صندوق رفاه همچنین در خصوص زمان ثبت نام تشریح کرد: دستورالعمل اجرایی به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده است و دانشجویان عزیز دستیاری و دکترای تخصصی که متقاضی استفاده از این تسهیلات هستند از تاریخ ۲۶ بهمن ماه تا ۱۲ اسفند ماه جاری فرصت دارند با مراجعه روی لینک با درج نام کاربری ( شماره دانشجویی) و رمز عبور (کد ملی ) نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار معاونت تخصصی و فوق تخصصی,اخبارمعاونت دانشجویی و فرهنگی