• 1402/05/22 - 10:15
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

دانشگاهیان گرامی جهت استفاده از این تسهیلات تا پایان روز دوشنبه ۲۳ مردادماه ۱۴۰۲ فرصت دارند تا فرم پیش ثبت‌نام را تکمیل نمایند.

18810.mp3 پیش ثبت نام جهت اعطای تسهیلات درون مرزی معاونت دانشجویی و فرهنگی برای پرسنل و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران معاونت فرهنگی و دانشجویی در نظر دارد تسهیلات «درون مرزی» جهت حضور اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان ارجمند و دانشجویان عزیز دانشگاه ایران را در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی (علیه السلام) ایجاد نماید.
تسهیلات شامل تأمین وسیله ایاب و ذهاب از تهران تا مرزهای کشور و در مسیر برگشت می باشد.
هزینه استفاده از تسهیلات برای هر نفر به میزان ۳،۰۰۰،۰۰۰ ریال در نظر گرفته شده است.
تاریخ‌های رفت: ۸ و ۹ و ۱۰ شهریورماهتاریخ های برگشت: ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ شهریورماه
امکان ثبت نام صرفاً برای دانشگاهیان عزیز فراهم است.
جهت تکمیل فرم پیش ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از طریق لینک اقدام نمائید.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبارمعاونت دانشجویی و فرهنگی,اخبار معاونت مالی و اداری,اخبار انجمن های علمی