• 1393/07/19 - 08:30
  • - تعداد بازدید: 412
  • - تعداد بازدید کنندگان: 412
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاري دومين همايش کشوري سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه اي آن

برگزاري دومين همايش کشوري سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه اي آن در تاريخهاي 3 و 4 اسفند ماه 1393 در دانشگاه علوم پزشکي ايران

259953.mp3 برگزاري دومين همايش کشوري سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه اي آن



به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران : دومين همايش کشوري سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه اي آن   در تاريخهاي  3 و 4 اسفند ماه 1393 توسط معاونت غذا وداروي دانشگاه علوم پزشکي ايران  در مرکز همايشهاي رازي دانشگاه برگزار مي شود.
دومين همايش کشوري با عنوان "سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه اي آن"   در تاريخ سوم و چهارم اسفندماه سال جاري با حضور رياست دانشگاه، رياست سازمان غذا و دارو و برخي از معاونين غذا و دارو دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور و تعداد کثيري از اساتيد، محققين، صنعتگران و فعالان اين حوزه در سالن همايش هاي بين المللي رازي برگزار مي شود.
 اين همايش توسط معاونت غذا وداروي دانشگاه علوم پزشکي ايران و با حمايت سازمان غذا و دارو ، دفتر بهبود تغذيه جامعه،انجمن صنايع فراورده هاي لبني ايران،شرکت صنايع شير ايران (پگاه )،لبنيات پاک  وفراورده هاي لبني تين (دامداران) برگزار مي شود.
هدف از برگزاري اين همايش  ارتقا سطح علمي شرکت کنندگان ،آشنايي با فن آوري هاي جديد در صنعت شير  وارتقا سطح کيفي تغذيه جامعه  مي باشد.

اهميت و جايگاه تغذيه اي شير ،  کنترل کيفيت، بهداشت و سلامت شير ،  شير خام و اهميت آن  و   مديريت و تکنولوژي از جمله  محورهاي تخصصي اين همايش  مي باشد.
علاقمندان به شرکت در اين همايش جهت کسب اطلاعات بيشتر مي توانند با شماره تلفن 88678499 تماس حاصل نموده ويا به آدرس الکترونيکي http://milkfdo.iums.ac.ir / مراجعه نمايند.


  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 259953
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings