• 1399/01/25 - 07:13

جشنواره ملي کليپ و نماهنگ با موضوع "مقابله با کرونا" برگزار مي‌شود

جشنواره ملي نماهنگ/ کليپ "دو دقيقه‌اي " با موضوع "مقابله با کرونا" به همت معاونت فرهنگي و دانشجويي دانشکده علوم پزشکي لارستان و با همکاري معاونت فرهنگي و دانشجويي دانشگاه علوم پزشکي کاشان برگزار مي‌شود.

262419.mp3 جشنواره ملي کليپ و نماهنگ با موضوع "مقابله با کرونا" برگزار مي‌شود
به گزارش روابط عمومي دانشکده پزشکي به نقل از مفدا :

شيوه نامه

اين جشنواره در راستاي "پويش دانشجويي مقابله با کرونا" طراحي شده که با هدف تقويت دغدغه‌مندي فرهنگي دانشجويان، ترويج و ترغيب فرهنگ فعاليت‌هاي مجازي نوآورانه دانشجويي، ايجاد انگيزه براي انجام فعاليت‌هاي فرهنگي-هنري، تبادل ايده‌ها و هم افزايي پتانسيل فرهنگي در خصوص پيشگيري و آموزش خود مراقبتي مرتبط با  بيماري واگيرکرونا شروع به کار کرده است.

محورهاي اين جشنواره شامل " کوويد ?? و راه‌هاي پيشگيري از آن، کوويد ?? و مدافعان سلامت، کوويد ?? و اميد بخشي، کوويد ?? و مقابله با ترس و استرس، کوويد ?? و مسئوليت فرهنگي اجتماعي دانشجويان و # در-خانه-ميمانيم است و در اين فراخوان ملي تلاش شده تا بخشي از رسالت فرهنگي دانشجويان به منصه ظهور گذاشته شود.

دانشجويان سراسر کشور اعم از دانشجويان وزارت بهداشت و وزارت علوم  مي‌توانند کليپ هاي خود را در محورهاي ذکر شده براي کاهش آسيب هاي ناشي از بحران کرونا ارائه کنند. اين آثار مي تواند در قالب يک کليپ يا نماهنگ حداکثر دو دقيقه‌اي با حجم حداکثر??مگابايت و فرمت  mp? ارسال شود.

شرکت در مسابقه به صورت گروهي و فردي است. در بخش فردي، هر دانشجو مي تواند با ارسال ? تا حداکثر ? اثر در اين جشنواره شرکت کند.

براي شرکت به صورت گروهي نيز هر يک از تشکل هاي سياسي، کانون‌هاي فرهنگي، انجمن‌هاي علمي و ورزشي، همتاياران سلامت و شوراهاي صنفي الزاما بايستي سه اثر توليد و ارسال کنند.

شرکت کنندگان براي دريافت شيوه نامه و  ثبت اثر به آدرس اينترنتي www.larums.ac.ir/mosabeghe-covid??  مراجعه و بعد از تکميل فرم ثبت نام مي‌توانند اثر خود (انيميشن ،کارتون، نماهنگ ،کليپ کوتاه)را با موضوع "مقابله با کرونا "در يکي از محور هاي ذکر شده بارگزاري کنند. همچنين براي ارسال آثار در بخش گروهي، الزاما ? اثر بايد توليد و بارگذاري شود.

در خصوص جوايز اختصاص يافته به جشنواره ، در بخش فردي مسابقه  به پنج اثر برگزيده، جوايز نقدي به صورت نفراول مبلغ ??،???،??? ريال، نفردوم مبلغ ??،???،??? ريال، نفرسوم مبلغ ??،???،??? ريال، نفرچهارم مبلغ ?،???،??? ريال و نفرپنجم مبلغ ?،???،??? ريال به همراه لوح تقدير يادبود جشنواره تعلق خواهد گرفت.

در بخش گروهي مسابقه نيز به ?? ارائه برتر از تشکل‌هاي سياسي، کانونهاي فرهنگي، انجمن‌هاي علمي،انجمن هاي ورزشي، همتاياران سلامت وشوراي صنفي دانشگاهها ( هر گروه با ? اثر برگزيده) مبلغ  ??،???،??? ريال به همراه لوح تقدير گروهي اهداء مي‌شود (لازم به ذکراست شرط شرکت در مسابقه گروهي داشتن الزاما سه اثر و برگزيده شدن آثار براي هرگروه است). ضمنا جايزه تعلق گرفته به صورت گروهي خواهد بود.

گفتني است: مهلت ارسال اثار از تاريخ ?? فروردين  الي?? اديبهشت ماه بوده و اعلام نتايج داوري در دهه دوم خرداد ماه  توسط دبيرخانه جشنواره صورت خواهد گرفت. تقدير از برگزيدگان پس از پايان شرايط بحراني کنوني و در مراسم اختتاميه جشنواره صورت خواهد گرفت که تاريخ دقيق آن متعاقبا اعلام مي شود.

علاقه مندان ميتوانند جهت آگاهي ازشاخصهاي داوري و شرايط عمومي شرکت درجشنواره، به شيوه نامه موجود درسايت دانشکده علوم پزشکي لارستان به نشاني   www.larums.ac.ir/mosabeghe-covid?? مراجعه نمايند.

آدرس دبيرخانه جشنواره: فارس،لارستان، شهرجديد، بلوارغديرشمالي، دانشکده علوم پزشکي وخدمات بهداشتي درماني لارستان، طبقه سوم، واحد معاونت فرهنگي دانشجويي به شماره ??-??????????? داخلي ??? مي باشد. لازم به ذکر است شماره هاي ??????????? و ??????????? از ساعت ? الي ?? براي پاسخگويي به سوالات دانشجويان عزيزدر نظرگرفته شده است.

براي دريافت شيوه نامه و پوستر جشنواره ملي "?دقيقه اي" بر روي لينک هاي زير کليک نماييد.

دريافت پوستر جشنواره ملي "? دقيقه اي"

دريافت شيوه نامه اجرايي جشنواره ملي "? دقيقه اي"